Hyvän arjen tarinat

 1. Toiminnallisuus on kivaa leluissakin – pehmot voivat nykyään jopa flossata

  Toiminnallisuus on kivaa leluissakin – pehmot voivat nykyään jopa flossata Erilaista toiminnallisuutta ja itsetekemistä toivotaan nykyajan leluiltakin. HalpaHallin leluosaston ostaja Mari Niemonen kertoo, että asiakkaat ovat huomanneet miten paljon toiminnallisilla leluilla on leikkiarvoa. - Suosiotaan kasvattavat yhä esimerkiksi hoidettavat lemmikit, radio-ohjattavat lelut sekä ohjelmoitavat pienimuotoiset robotit. ... Lue lisää...
 2. Kaikki raaka-aine hyötykäyttöön

  Kaikki raaka-aine hyötykäyttöön - Idea pesusienistä sai alkunsa, kun halusimme hyödyntää raaka-aineeksi hankitun vaahtomuovin mahdollisimman tehokkaasti, kertoo EssMan myyntipäällikkö Niklas Slotte. Kuva: Jorma Uusitalo   Kun EssMa automatisoi vaahtomuovin työstämistä, yritys investoi uusinta teknologiaa edustavaan CNC-leikkuriin, joka oli laatuaan vasta viides ... Lue lisää...
 3. Säädettävät valosarjat tuovat valoa pimenevään syksyyn – luonnonläheiset värit sisustukseen

  Säädettävät valosarjat tuovat valoa pimenevään syksyyn – luonnonläheiset värit sisustukseen Illat pimenevät ja erilaiset valosarjat koristavat yhä useamman pihoja jo selvästi ennen talven tuloa. Enää ulkovalosarjaan ei välttämättä tarvitse kytkeä ajastinta pistorasiaan (ja muuttaa aikaa aina pimeän tulemisen mukaan), koska useissa valosarjoissa on hämäräkytkin eli valot syttyvät automaattisesti hämärän tullen. - ... Lue lisää...
 4. Hyvä arki on merkkinsä ansainnut

  Hyvä arki on merkkinsä ansainnut Hyvä Arki on saanut oman tuotemerkkinsä: HalpaHallin Hyvän Arjen Merkki. Sarjan tuotteita kehitetään jatkuvasti lisää asiakkaidemme tarpeita kuunnellen ja palvelemaan nimensä mukaisesti hyvää arkea. Valitsemalla HalpaHallin Hyvän Arjen Merkin tuotteita voit olla varma siitä, että hinta-laatu-arki -suhde on aina kunnossa... Lue lisää...
 5. Nämä asiat ovat nyt terassin ja parvekkeen sisustamisessa in

  Nämä asiat ovat nyt terassin ja parvekkeen sisustamisessa in   Omaan pihaan ja puutarhaan panostetaan nykyään selvästi enemmän kuin aikaisemmin. Odotettavaa on, että kevään kotoilun myötä oma piha halutaan nyt vielä aikaisempaakin miellyttävämmäksi paikaksi viettää aikaa. - Voidaan sanoa, että eräänlainen puutarhan sisustaminen on ajan trendi, tietää muun muassa pihakalusteiden ja ... Lue lisää...
 6. Lämmin grillikausi edessä – Nyt saa sähkösavustimenkin termostaatilla

  Lämmin grillikausi edessä – Nyt saa sähkösavustimenkin termostaatilla Grillikausi on vähintäänkin ovella. Lukuisissa kodeissa on aika putsata vanhat grillit toimintakuntoon ja mahdollisesti hankkia täydennyksiä kesäkeittiöön. HalpaHallin ehkä mielenkiintoisin uutuus tälle grillikaudelle on termostaatin omaava sähkösavustin. Myös pienen öljytynnyrin näköinen niin grillaamiseen kuin savustamiseen ... Lue lisää...
 7. Ekoteko on helppo tehdä - Valitse pyörä kulkuvälineeksi

  Ekoteko on helppo tehdä - Valitse pyörä kulkuvälineeksi Erilaisia ympäristöystävällisiä tekoja mietittäessä pyöräily voidaan tulkita ekologiseksi ratkaisuksi moneltakin kantilta. Valitsemalla pyöräilyn esimerkiksi muutaman kilometrin autoilun sijaan, vähennät hiilidioksidipäästöjä ja samalla parannat omaa kuntoasi. Toisin sanoen pyörä on fiksu valinta kulkuvälineeksi niin ... Lue lisää...
 8. Rakenna treenihuone kotiin

  Rakenna treenihuone kotiin Oman treenihuoneen voi kätevästi ja edullisesti rakentaa kotiin tai vaikkapa autotalliin. Kotikuntosali maksaa itsensä nopeasti takaisin kalliiden kuntosalimaksujen rinnalla ja vapauttaa aikaa treenaamiseen. Kynnys lähteä liikkeelle on pieni, ja tehokkaan treenin tekemiseen riittää jo puoli tuntia. HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta lö... Lue lisää...

Näkyvillä 21-28 / 28

Sivu
Näytä: / sivu
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä