Brändi
North Outdoor

Sensitive 225 kids merino kypärälakki musta

Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
063005
17,95 €
North Outdoor Sensitive 225 Merino lasten kypärähuppu. SENSITIVE-mallisto on suunniteltu erityisesti tuntoherkille, joille kaikki villalaadut ovat ihoa ärsyttäviä. Malliston tuotteissa on sisäpuolella kutittamaton bambukuituneulos. Kypärähupun tuplaneulos takaa kypärähupun lämmöneristyksen, kosteudensiirron ja antibakteerisuuden.

Merinovilla on 100 % luonnonmateriaali, jota saadaan merinolampaista. Merinovillan kuidut sitovat lämmittävää ilmaa ihon ja kuorikerroksen väliin. Merino-bambuneulos siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta vaatteen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. North Outdoorin käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa.
Lisää

Valitse ensin tuotevaihtoehdot

Lisätietoja
Tuotekoodi 063005
Materiaali 100 % merinovilla/ vuori 100 % bambu
    Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden
- Herkkäihoiselle - Litteät, hiertämättömät ja kestävät taso-ommelsaumat - Lämmin, antibakteerinen ja kosteutta siirtävä merinovilla - Pehmeä ja hengittävä rib-neulos - Ulkopuoli 100% merinovillaa, sisäpuoli 100% bambua - Neulos: 225g/m², 2-kerroksinen - Öko-Tex® Standard 100 - Konepestävä 30ºC
North Outdoor Sensitive 225 Merino lasten kypärähuppu. SENSITIVE-mallisto on suunniteltu erityisesti tuntoherkille, joille kaikki villalaadut ovat ihoa ärsyttäviä. Malliston tuotteissa on sisäpuolella kutittamaton bambukuituneulos. Kypärähupun tuplaneulos takaa kypärähupun lämmöneristyksen, kosteudensiirron ja antibakteerisuuden. Merinovilla on 100 % luonnonmateriaali, jota saadaan merinolampaista. Merinovillan kuidut sitovat lämmittävää ilmaa ihon ja kuorikerroksen väliin. Merino-bambuneulos siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta vaatteen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. North Outdoorin käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa.
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Valitettavasti tälle tuotteelle ei juuri nyt ole saatavissa toimituskuluarviota.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä