Back to Top

Nimikin sen jo kertoo - ZIIP ON HALPA


Halpa-Halli haluaa yllättää asiakkaansa positiivisesti paitsi hinnan myös laadun ja valikoiman puolesta. ZIIP on Halpa-Hallin oma tuotemerkki, joka on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. ZIIP-tuotemerkin kehittämisessä on huomioitu erityisesti suurten määrien hankkiminen kerralla, jolloin hinta on ratkaisevassa roolissa. ZIIP-tuotteet onkin suunniteltu erityisesti lapsiperheille.

ZIIP SUOSII SUOMALAISTA

Halpa-Hallin perusperiaatteena on tukea kotimaista tuotantoa. Niinpä ZIIP-tuotteetkin ovat pääosin kotimaista alkuperää. Valitsemalla ZIIP-tuotteen tuet siis samalla kotimaista työtä. Eniten ZIIP-tuoteperheestä myydään kotimaista maitoa, jonka litrahinta on erittäin alhainen. Myös muiden elintarvikkeiden määrä on jatkuvasti nousussa.


ZIIP ON RUOKAA, PUHDISTUS- JA SIIVOUSTARVIKKEITA JA MAKEISIA HALVALLA

ZIIP-tuotteita löydät niin ruoka-, kosmetiikka- kuin makeispuolenkin tuotteista. Laadukkaaseen ja jatkuvasti kasvavaan tuoteperheeseen kuuluu yhteensä jo toistasataa tuotetta. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti asiakkaidemme palautteen kautta ja tuotteiden ostosta huolehtii oma työryhmä.


KUN HALUAT HYVÄÄ HALVALLA, VALITSE ZIIP

Halpa-Hallin ZIIP-tuotteiden edullisuus on helppo todistaa kilpaijoihin nähden yhden ostosreissun aikana. Eroa ei huomaa missään muussa kuin kassakuitissa. ZIIP on samoja tuotteita, mutta reilusti muita halvemmalla.


MUUT MERKIT TÄSSÄ KATEGORIASSA

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä