UUDET YHTENÄISET AUKIOLOAJAT HELPOTTAVAT ASIOINTIA

Halpa-Hallit palvelevat jatkossa myös arkipyhinä

Halpa-Halli ottaa käyttöön 2. toukokuuta alkaen yhtenäiset aukioloajat koko ketjussa. Myymälät ovat auki maanantaista lauantaihin kello 8-21. Sunnuntaisin myymälät pysyvät suljettuina kuten tähänkin saakka. Uusien aukiololinjausten mukaisesti Halpa-Hallit ovat auki tulevana helatorstaina 5. toukokuuta.

– Olemme seuranneet alkuvuoden asiakaskäyttäytymistä sekä tehneet aukioloaikoihin liittyviä kokeiluja. Kuluttajakäyttäytymisessä on tapahtunut selkeä muutos, ja me luonnollisesti haluamme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Uudet aukioloajat tuovat selkeyttä ja helpottavat perheiden asioimista Halpa-Hallissa, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Hänen mukaansa ratkaisu ei kuitenkaan ollut helppo, ja asiaa pohdittiin perusteellisesti. Vuoden alussa tapahtunut kauppojen aukioloaikojen vapautuminen oli yksi syy, joka lopulta vauhditti aukioloaikojen uudistamista.

– Arkipyhien kohdalla arvioimme erikseen, mikä on kulloinkin järkevä aukioloaika. On hyvä muistaa, että sunnuntai on meille edelleen lepopäivä. Halpa-Hallit eivät ole silloin auki, ja tästä käytännöstä pyrimme pitämään kiinni jatkossakin, Ylinen toteaa.

Torstaina avatussa Muuramen myymälässä Halpa-Hallin uudet aukioloajat ovat jo voimassa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä