Turun Sinappia on aito suomalainen klassikko, jonka maun suomalaiset oppivat tuntemaan jo pienestä pitäen. Turun mieto sinappi kuuluu itsestäänselvyytenä suomalaiseen ruokapöytään sekä arkeen että juhlaan. Käytä ruoanlaittoon monipuoliesesti. Mieto sinappi sopii erityisen hyvin voileipien täytteeksi, burgereiden mausteeksi, höyryävän grillimakkaran kyytipojaksi ja hernekeittoon. Miedon sinapin tunnistat vihreästä pakkauksesta.
Harva tuote Suomessa on yhtä tunnettu ja pidetty kuin aito Turun Sinappia. Sen valmistus alkoi Turussa 1948. Vuonna 2004 sinapin valmistus siirtyi Ruotsiin ja sieltä edelleen vuonna 2007 Puolaan. Kotiinpaluun aika koitti 2010-luvulla. Sinapin valmistus palasi ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen, ei toki Turkuun vaan Pyhännälle. Vuodesta 2014 alkaen suomalaiset ovat jälleen voineet nauttia Suomessa valmistettua Turun Sinappia. Tunnettu tuote jatkaa voittoisaa taivaltaan. Sanomattakin on selvää, että sinapin resepti on tarkoin varjeltu salaisuus.
Harvoja tuotteita ostetaan ihan vaan värin perusteella. Turun Sinapin tapauksessa kauppalistassa saattaa lukea vihreää sinappia (mieto), punaista (väkevä) tai mustaa (tulinen).
Yli 30 vuotta sitten Turun Sinappia sai mainoslauseen, jonka tunsivat Suomessa kaikki. Sinappi oli jokaisen huulilla: "Kahta en vaihda, toinen on Turun Sinappi ja toinen..." Turun Sinappia on tuote heille, jotka haluavat nauttia elämästä, mutta eivät ota itseään turhan vakavasti. Aidosti Suomessa valmistettu Turun Sinappia sai Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkin vuonna 2014, eli samana vuonna kun tuotteen valmistus siirtyi takaisin Suomeen.
Turun Sinappia on aito suomalainen klassikko, jonka maun suomalaiset oppivat tuntemaan jo pienestä pitäen. Turun mieto sinappi kuuluu itsestäänselvyytenä suomalaiseen ruokapöytään sekä arkeen että juhlaan. Käytä ruoanlaittoon monipuoliesesti. Mieto sinappi sopii erityisen hyvin voileipien täytteeksi, burgereiden mausteeksi, höyryävän grillimakkaran kyytipojaksi ja hernekeittoon. Miedon sinapin tunnistat vihreästä pakkauksesta.
Harva tuote Suomessa on yhtä tunnettu ja pidetty kuin aito Turun Sinappia. Sen valmistus alkoi Turussa 1948. Vuonna 2004 sinapin valmistus siirtyi Ruotsiin ja sieltä edelleen vuonna 2007 Puolaan. Kotiinpaluun aika koitti 2010-luvulla. Sinapin valmistus palasi ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen, ei toki Turkuun vaan Pyhännälle. Vuodesta 2014 alkaen suomalaiset ovat jälleen voineet nauttia Suomessa valmistettua Turun Sinappia. Tunnettu tuote jatkaa voittoisaa taivaltaan. Sanomattakin on selvää, että sinapin resepti on tarkoin varjeltu salaisuus.
Harvoja tuotteita ostetaan ihan vaan värin perusteella. Turun Sinapin tapauksessa kauppalistassa saattaa lukea vihreää sinappia (mieto), punaista (väkevä) tai mustaa (tulinen).
Yli 30 vuotta sitten Turun Sinappia sai mainoslauseen, jonka tunsivat Suomessa kaikki. Sinappi oli jokaisen huulilla: "Kahta en vaihda, toinen on Turun Sinappi ja toinen..." Turun Sinappia on tuote heille, jotka haluavat nauttia elämästä, mutta eivät ota itseään turhan vakavasti. Aidosti Suomessa valmistettu Turun Sinappia sai Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkin vuonna 2014, eli samana vuonna kun tuotteen valmistus siirtyi takaisin Suomeen.
Ainesosat: Vesi, väkiviinaetikka, SINAPINSIEMEN[1], inverttisokeri, sokeri, rypsiöljy, glukoosi-fruktoosisiirappi, suola, värit (E 150c, E 101), luontainen chiliaromi. [1]Kestävän kehityksen mukaisesti viljellyistä sinapinsiemenistä.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 790 kJ
Rasvaa noin 6.0 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.6 g
Hiilihydraattia noin 28 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 20 g
Ravintokuitua noin 1.0 g
Proteiinia noin 5.0 g
Suola noin 2.5 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.