Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Libero arvonta ländäri

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonnan järjestäjä Oy Essity Finland Ab Itsehallintokuja 6 02600 ESPOO

Arvontaan voi osallistua aikavälillä 13.-21.7.2019

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.
Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Voittaja arvotaan 31.7.2019 mennessä ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen.
Palkintona arvotaan 5kpl noin 50 euron arvoista Fisher Price pomppulinnaa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.
Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään arvontaan ja sen järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.
Voittajan tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.
Arvonnan järjestäjä vastaa näiden palkintojen maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä