Back to Top

Serla Kesäkisa 2021

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonnan järjestäjä: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Arvontaan voi osallistua aikavälillä 1.6. - 31.7.2021

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.
Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Voittaja arvotaan 1.8.2021 mennessä ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti (sähköpostitse). Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen.
Palkintona arvotaan päivänvarjo, kalustesetti ja kaasugrilli. Palkinnon arvo on n. 750€.

Osallistumalla arvontaan osallistuja tilaa samalla HalpaHallin uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvästä "Peruuta uutiskirjeen tilaus"-linkistä.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Arvonnan järjestäjä vastaa näiden palkintojen maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä (7pv), tai arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Arvontapalkintoa ei voi vaihtaa rahaksi

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä