Black Week

Black Week

Black Week myymälöissä ja verkkokaupassa maanantaista sunnuntaihin 20.11.-26.11.2023! Tilaa uutiskirje, jotta saat ensimmäisenä tiedot Black Friday tarjouksista!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Black Friday on Yhdysvalloista maailmalle levinnyt kauppojen joulusesongin avauspäivä. Yhdysvalloissa Black Fridayta vietetään perinteisesti kiitospäivän, eli marraskuun neljännen torstain, jälkeisenä perjantaina. HalpaHallissakin on toivotettu tämä iloinen trendi tervetulleeksi syksyn synkkyyttä karkottamaan. Siksipä meilläkin on tänä vuonna jälleen mahtava Black Friday! Myymälät ja verkkokauppa pullistelevat toinen toistaan hurjempia Black Friday –erikoistarjouksia. Kannattaa siis tulla tutustumaan valikoimaamme ja hankkia kaikki lelut pukinkonttiin ilahduttavan edullisesti. Verkkokauppa tarjoaa laajan kattauksen tarjouksia, jotka ovat voimassa vain verkkokaupassa. Nyt onkin oivallinen tilaisuus hankkia kaikki joululahjat edulliseen yhteishintaan helposti samasta paikasta ja yksillä toimituskuluilla. Kaikki Black Friday -päivänä tilaamasi tuotteet ehtivät mainiosti jouluksi kotiin joko Postin tai Matkahuollon välityksellä tai jos asut myymälän läheisyydessä, voit tilata paketin myös noudettavaksi myymälästä. Voit siis hyödyntää verkkokaupan Black Fridayn loistavat tarjoukset ja noutaa pakettisi myymälään toimitettuna. Tilaa kaikki tarvitsemasi kerralla. Tervetuloa HalpaHalliin, Black Friday ja sinä!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä