Pyöräily

Polkupyörällä liikkuminen on paitsi ympäristöystävällinen kulkutapa, myös erinomainen keino pitää yllä hyvää fyysistä kuntoa. Halpahallista löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen pyöräilykokemukseen polkupyöristä varusteisiin.

Polkupyörän valinta on ensimmäinen askel kohti nautinnollista pyöräilykokemusta. Olipa kyseessä aikuisten pyörä tai lasten polkupyörä, on tärkeää valita pyörä, joka sopii käyttäjänsä tarpeisiin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Miten valita oikea polkupyörä?

Pyörä hankitaan kestämään vuosia, joten suunnittelu on tärkeä osa ostoprosessia. Ensimmäinen askel polkupyörän hankintaan on pohtia omaa tarvetta: minkälaiseen käyttötarkoitukseen haluan pyörän sopivan? Rauhalliseen kaupunkipyöräilyyn, vauhdikkaaseen maastopyöräilyyn ja työmatkoja taittavaan maantiepyöräilyyn sopivat hieman erityyppiset ja malliset polkupyörät.

Runko on vanteiden lisäksi se ominaisuus, joka määrittää pyörän koon. Oikean kokoinen runko mahdollistaa mukavan ajoasennon, jonka siivin jaksat pyöräillä pidemmätkin reitit. Matalarunkoinen polkupyörä mielletään naisten polkupyöräksi paremman käyttömukavuuden ansiosta, ja sporttisemmat miesten polkupyörät useinmiten mukailevat maastopyörän rungon ulkomuotoa. Kun oikeankokoinen runko on löytynyt, voi pyörää vielä hienosäätää ajajalleen sopivaksi asentamalla satulan korkeuden ja tangon asennon sopivaan kohtaan. Sopivan kokoisen menopelin varmistamiseksi, tutustu HalpaHallin polkupyörän ostajan oppaaseen. Ostajan opas neuvoo sinua eri mallisien pyörien runkokoiden kanssa, ja tuo esiin näiden pyörämallien erot.

Jokainen pyörätyyppi on varusteltu käyttötarkoituksensa mukaan: citypyörässä on huomioitu tavaran kuljettaminen tarakalla ja mahdollisella korilla, kun taas maastopyörässä vaihteiden määrää on nostettu tavallista korkeammaksi ja pyörän takaosaan on asennettu roiskeita estävä lokasuoja. Polkupyörälle tyypillisten varusteiden lisäksi voit räätälöidä pyörääsi haluamallasi tavalla HalpaHallin tarjoamilla pyöräilytarvikkeilla, kuten leveämmällä satulalla, jykevämmällä runkolukolla tai irrotettavalla pyörälaukulla. Meiltä löydät myös jokaiselle pyöräilijälle välttämättömät varusteet, kuten kypärät, pyöräkellot, ja näkyvät pyöräilyvalot.

Mieluisa polkupyörä on monen vuoden investointi

Omalle tyylilleen uskollista ja käyttötarpeita täyttävää polkupyörää on miellyttävä käyttää, eikä sen todennäköisyys joutua pitkäaikaseen varastointiin nouse näin ollen kovin suureksi. Jos vieläkin pohdit soveltuvuutta jonkin pyörätyypin ja käyttötarpeesi välillä, huomioi seuraavat nyrkkisäännöt: Lyhyille kaupunki- ja työmatkoille citypyörä on erinomainen. Pidemmille matkoille ja tavoitteellisempaan pyöräilyyn taas hybridipyörät ja sähköpyörät ovat soveliaita. Mikäli kaipaat hurjempaa menoa ja muuttuvan maaston tuomaa haastetta, tarjoavat maastopyörät ja fatbiket näihin tarpeisiin turvallisesta kyytiä.

Jotta investointisi uuteen polkupyörään pysyy onnistuneena, tulee pyörää myös muistaa huoltaa säännöllisin väliajoin. Jo itse liike ja pyörän säännöllinen käyttö tekee sille hyvää, eikä mekaaniset osat pääse ruostumaan varastoinnin vuoksi. Tärkeimpänä ja varmasti yleisimpänä huollon kohteina toimivat polkupyörän renkaat ja ratasosat. Tyhjillä renkailla on raskasta ajaa, ja lisäksi ne voivat vaurioittaa vanteita. Muista siis aina tarpeen tullessa täyttää pyöräsi renkaita jo hyvissä ajoin, jotta säästyt ongelmilta.  Ratasosien puhdistaminen on toinen kotikonstein tehtävä helppo toimenpide: Onnistunut ketjujen voitelu ja puhdistus vähentää ketjuissa tapahtuvan liikkeen kitkaa ja näin ollen pyöräsi kulkee sujuvammin.

Tutustu HalpaHallin pyöriin verkkokaupassa tai vieraile lähimmässä myymälässämme. Etsit sitten naisten polkupyörää tai miesten tyypillistä pyörää, löytyy laajasta valikoimastamme varmasti käyttötarpeillesi ja mieltymyksellesi sopiva polkupyörä. Samalla kauppareissulla nappaat kätevästi myös mukaasi pyöräilyn eri lisävarusteet. Esimerkiksi HalpaHallin oma pyörämerkki Xtreme tarjoaa valikoiman kestäviä ja hyviä polkupyöriä koko perheelle. 20 vuoden ajan luotettavia pyöriä tuottanut Xtreme suunnittelee mallistonsa Suomessa ottaen huomioon suomalaisten tarpeet ja sääolosuhteet. Suuntaa siis HalpaHalliin myymälään tai jatka pyöräostoksiasi verkkokaupan puolella!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä