Pyöräilykypärät

Ilman pyöräilykypärän suojaa, ei pyörän selkään ole asiaa. Liikenteen hulinassa ei aina muiden liikenteessä kulkevien liikkeitä osaa ennakoida ja vaaratilanteiden välttäminen ei aina ole itsestä kiinni. Pyöräily voi olla ajajastaan riippuen melko vauhdikaskin laji, jossa kaatumiset voivat yllättää kokeneemmankin pyöräilijän, esimerkiksi huonoissa sääolosuhteissa. Kypärä suojaa halpana henkivakuutena päätä niin pieniltä kuin isommiltakin kolhuilta. Vaikka pyöräkypärä ei itsessään estä onnettomuuksia, suojaa kypärän käyttö silti tehokkaasti pää- ja aivovammoilta. HalpaHallista haet itsellesi pyöräilyn välttämättömän varusteen ja turvaat pääsi edullisesti.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hyvä pyöräilykypärä vaatii myös oikeanlaista käyttämistä

Hyvä pyöräilykypärä ei määrity mallin perusteella, vaan siitä miten se istuu päähän ja kuinka sitä käytetään. Huolellinen kiinnitys on polkupyöräkypärän käyttämisen avainasemassa: se estää kypärää liikkumasta tai putoamasta päästä onnettomuustilanteen tapahtuessa. Löysä tai kokonaan auki oleva hihna on yhtä riskialtis ratkaisu kuin ei pyöräilykypärää ollenkaan.

Paras suoja kypärästä saadaan kun se on päällä oikean kokoinen ja hyvin istuva. Valinnan edessä, sovita erilaisia kypäriä ja valitse sellainen, joka tuntuu sopivan kokoiselta ja mukavalta ilman, että se kiristää tai puristaa. Nyrkkisääntönä on että, leukahihnan ja leuan väliin tulisi jäädä 1 tai 2 sormea.

Pyöräilykypärä tuo turvaa läpi elämän

Tarkista aina ennen pyöräilykautesi aloittamista, että pyöräilykypäräsi on edelleen käyttökelpoinen. Pienet halkeamat tai syvät viillot ovat voineet vioittaa kypäräsi pintaa ja iskunvaimennusta jo sen verran, että osuessaan se voi haljeta kokonaan. Tällaisissa tapauksissa pääsi ei ole enää täydellisesti turvattu. Onkin erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että kypärän iskunvaimennuskyky pysyy uutta vastaavana. Tämä tulisi huomioida varsinkin perheen nuorimpien pyöräilyvarusteissa: lasten kypärä on yleisesti hieman kovemmassa käsittelyssä ja rasituksessa kuin aikuisella. Uuden hankinnan edessä, ota päätöksessäsi huomioon, että aikuisten ja lasten pyöräilykypärät ovat erilaisia - älä siis osta lapsellesi aikuisille tarkoitettua kypärää.

Valikoi HalpaHallin verkkokaupasta koko perheellesi sopivat pyöräilykypärät jo valmiiksi ennen seuraavaa pyöräilyreissua. Kypärämallistoihimme kuuluu sekä lasten kypäriä, maastopyöräkypäriä, skeittikypäriä, sekä aikuisten klassisen tyylikkäitä polkupyöräkypäriä. Meiltä saat nyt myös muiden laadukkaiden ja turvallisten merkkien lisäksi suositut Bell pyöräilykypärät! Jopa ammattilaispyöräilijöiden käytössä olevat Bell kypärät takaavat käyttäjilleen käyttömukavuutta ja ensiluokkaista laatua. Kaikissa HalpaHallin valikoiman polkupyöräkypärissä on Euroopan laajuinen EN-turvaluokitus.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä