Lasten ja nuorten pyörät

Lasten ja nuorten polkupyörät ovat tärkeä osa nuoren pyöräilijän kehitystä, tarjoten välineitä hauskanpitoon, liikunnan iloon sekä seikkailuihin. Valikoimastamme löytyy laadukkaita ja turvallisia polkupyöriä kaikenikäisille lapsille, alkaen ensimmäisistä tasapainopyöristä aina nuorten täysikokoisiin malleihin, jotka on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja tukemaan nuorta pyöräilijää hänen kasvaessaan.

Lisäapuna ensimmäiseen pyörään voidaan asentaa runkokiinnitteinen työntötanko, jota aikuinen ohjaa. Tällöin pyöräily pysyy turvallisena, vaikka lapsi väsyisikin pidemmillä lenkeillä. Toinen pyöräilyn aloittelijoille suunnattu apuväline on apurattaat, jotka tukevat takarenkaan molempia puolia ja auttavat lasta pitämään pyörän tasapainossa ja hallinnassa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuinka valita paras lasten tai nuorten pyörä?

Parhaan pyörän valinta lapselle tai nuorelle voi tuntua haastavalta, mutta oikean tiedon avulla päätöksen tekeminen muuttuu helpommaksi. Ensimmäinen askel on miettiä käyttäjän ikää, pituutta ja ajotaitoa.

Lastenpyörissä merkittävin ominaisuus on pyörän koko. Vanhempia voi houkuttaa suuremman pyörän osto kasvuvaraa ajatellen, mutta liian suurena pyörä aiheuttaa vain ongelmia: sen hallinta hankaloituu ja voikin pahimmassa tapauksessa johtaa ikäviin ja vaarallisiin vahinkoihin. Useimmissa lasten polkupyörissä on jo huomioitu kasvuvara, joka ilmenee ohjaustangon ja satulan korkeussäädöissä.

 • Koko ja istuvuus: Lapsen pyörän koko on oikea, kun jalat ylettyvät tukevasti maahan ja lapsi saa tukevan otteen ohjaustangosta ilman, että lapsen tarvitsee nojata liikaa eteenpäin. Polkupyörän ostajan opas on hyvä apu tarkistaa lastenpyörien koot ja minkä ikäiselle pyörä sopii.
 • Turvallisuus ja luotettavuus: Valitse pyörä, jossa on luotettavat jarrut ja tarvittaessa vaihteet. Tarkista, että pyörä on turvallisuusstandardien mukainen ja siinä on tarvittavat heijastimet ja valot.
 • Säädettävyys: Lasten kasvaessa nopeasti, pyörä, joka tarjoaa säädettävän satulan ja ohjaustangon, voi olla hyvä investointi, jolloin pyörää voi käyttää useamman vuoden ajan.

Minkä kokoinen pyörä sopii lapsellesi

Lasten pyörä 12 tuuman renkailla

Lasten pyörä 12 tuuman renkailla on usein lapsen ensimmäinen pyörä, jota käytetään apupyörien kanssa. Tämä pyöräkoko on ideaali pienten lasten ensimmäisiin pyöräilykokemuksiin, tarjoten turvallisen ja hallittavan tavan tutustua pyöräilyn maailmaan.

Kevyt lasten pyörä 16 tuuman renkailla

Lasten pyörä 16 tuuman renkailla on monelle lapselle ensimmäinen "iso" pyörä. Se on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja miellyttävä siirtymä ilman apupyöriä ajamiseen, rohkaisten itsenäisyyteen ja luoden rakkauden pyöräilyyn.

Polkupyörä 20 tuuman renkailla

Polkupyörä 20 tuuman renkailla mainiosti lapsille, jotka ovat siirtymässä pienemmistä aloittelijapyöristä seuraavaan vaiheeseen. Tämä pyöräkoko on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja tarjoamaan riittävästi tukea ja vakautta lapsen kasvaessa.

Polkupyörä 24 tuuman renkailla

Polkupyörä 24 tuuman renkailla on ihanteellinen valinta nuoremmille koululaisille, jotka ovat kasvaneet ensimmäisestä pyörästään ulos, mutta eivät vielä ole valmiita siirtymään aikuisten pyöriin. Tämä koko tarjoaa täydellisen tasapainon hallittavuuden ja mukavuuden välillä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön ja seikkailuihin perheen kanssa.

26 tuumainen nuorten pyörä

26 tuumainen nuorten pyörä on suunnattu teini-ikäisille ja nuorille aikuisille, jotka etsivät suurempaa pyörää, joka vastaa aikuisten pyörän suorituskykyä, mutta on mitoitettu nuoremman käyttäjän kokoon.

Lisää apua ja tietoa lapsen polkupyörän valintaan löydät lasten polkupyörien koko-oppaasta

Turvallisuus ensin

Ennen pyörän selkään nousemista on erityisen tärkeää huomioida turvallisuus. Pyöräilykypärä on varusteista tärkein, se suojaa päätä kolhuilta ja muilta onnettomuuksilta. Turvallisten pyöräilykokemusten varmistamiseksi ja tapaturmien ennaltaehkäisemiseksi muista huomioida pyörän lisävarusteet: pyöräkello, pyörän etu- ja takavalo, sekä mahdolliset pyörän lisäheijastimet. Lisäksi pyörän säännöllinen huolto, kuten jarrujen ja renkaiden tarkistus, varmistaa, että pyörä on aina turvallinen käyttää.

Kypärän valinta: Varmista, että kypärä istuu tiiviisti, mutta mukavasti, ja että se täyttää turvallisuusstandardit. Kypärä on lapsen tärkein turvavaruste. Tutustu kypärävalikoimaan!

Valot ja heijastimet: Varmista, että pyörässä on toimivat valot ja heijastimet, erityisesti jos lapsesi pyöräilee hämärässä tai pimeässä. Tutustu lisävarustevalikoimaan!

Nuorten pyörät

Teini-ikäisten ja nuorten pyörät on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä. Olipa kyseessä sitten koulumatka, harrastukset tai retket ystävien kanssa, nuorten pyörät tarjoavat vapauden ja joustavuuden, jotka ovat tärkeitä tässä elämänvaiheessa. Valitsemalla sopivan pyörän nuorelle, voit antaa hänelle välineet nauttia itsenäisistä seikkailuista turvallisesti ja mukavasti.

Pyörän ulkonäkö on nuorelle tärkeää. Siksi tarjoamme valikoiman pyöriä, jotka erottuvat joukosta niiden tyylikkään muotoilun ansiosta. Valittavana on useita värejä ja tyylejä, jotka vastaavat nuorten vaativaan makuun. 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä