Citypyörät

Kaupunkipyörä eli citypyörä on kaupungissa liikkumisen ja satunnaisten pyöräretkien paras ja suosituin menopeli. Tämä ympäristöystävällisyyttä huokuva kaupunkipyörä sopii niille, jotka pyrkivät vähentämään hiilijalanjälkeään ja haluavat liikkua pienemmätkin matkat vauhdikkaasti. Helposti hallittavaa ja ulkomuodoltaan modernia pyörää hyödynnät kätevästi arjen lyhyissä matkoissa, kuten työ- tai koulumatkoissa. Maltillisilla nopeuksilla kulkeva pyörien tyyli-ikoni, citypyörä, tarjoaa matkustajalleen mukavan ajokokemuksen iästä riippumatta. Halpahallin pyörävalikoimasta löydät kevyet kaupunkipyörät sekä aikuisille, että lapsille. Suuntaa siis Halpahalliin ja valitse omasi!.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Millainen on hyvä kaupunkipyörä?

Turvallisen kaupunkipyörän, kuin tavallisemmankin peruspyörän tunnistat toimivista ajovaloista, joka kelin kestävistä lokasuojista ja kuuluvasta soittokellosta. Näiden lisäksi citypyörä tarjoaa ajajalleen mukavan ajoasennon, tyylikkyyttä huokuvan ulkomuodon ja käytännöllisen tarkoituksen. Ylläpidoltaan helpon kulkuvälineen voit varustaa näppärällä tavaratelineellä tai pyöräkorilla, joka tekee kaupankäynnistäsi, tai muiden tavaroiden kuljettamisesta entistä vaivattomampaa! Valitse siis oman kaupunkisi ruuhkaisille kaduille uljallinen ratsu, jolla liikut kätevästi ja ekologisesti. Valikoimastamme löydät edulliset kaupunkipyörät, jotka ovat varusteltu runkolukoilla, vahvoilla jalka- ja käsijarruilla, sekä tukevilla tukijaloilla.

Kaupunkipyörän pyöräilymukavuutta pystyt helposti säätelemään vaihteilla - Melko tasaisessa ympäristössä pyöräilevä selviää yksivaihteisella pyörällä, mutta useammin pyöräilevän kannattaa valita jopa 7 vaihteinenkin pyörä. Uskomus, että pyörän nopeutta säädellään vaihteilla on kuitenkin väärä. Vaihteiden todellinen tarkoitus on auttaa pyöräilijää säilyttämään mukava pyöräilyrytmi ja tarvittaessa keventää pyöräilyn fyysistä rasitusta. Oikean pyörän ja sopivan runkokoon löytymiseksi, katso HalpaHallin pyörän ostajan opas läpi tai suuntaa kohti lähimpää HalpaHallisi pyöräosastoa.

Kevyt kaupunkipyörä ruuhkaisen liikenteen välttämiseksi

Mikäli arkesi kaipaa näppärää kulkuvälinettä kaupunki- ja ruuhkaolosuhteisiin, harkitse peruspyörän kaltaista kaupunkipyörää. Citypyörää tuunaat helposti oman tarpeesi mukaan erinäisillä lisävarusteilla, kuten pyöräkärryllä tai lastenistuimella. Haet sitten naisten kaupunkipyörää tai miesten kaupunkipyörää, löydät meiltä etsimäsi. Xtreme-mallistomme parhaista kaupunkipyöristä Classic on herättänyt mielenkiintoa sporttisella tyylillään, kun taas retro-henkinen Legend ihastuttaa edelleen Jopo -mallisella muotoilullaan. Vähennä siis hiilijalanjälkeäsi ja taita matkasi tyylikkäällä citypyörällä!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä