Terassikalusteet

Tee terassista, parvekkeesta tai patiosta täydellinen terassikalusteilla ja puutarhakalusteilla. Laadukas ulkoruokailuryhmä luo ihanteelliset puitteet arjen ruokailuun sekä kesän juhliin. Pienet puutarhakalustesetit sekä terassipöydät ja terassituolit mahtuvat myös parvekkeelle. Ulkosohva ja terassituoleihin sopivat istuinpehmusteet takaavat rentouttavan ja mukavan oleskelun. Aurinkotuolit ja riipputuolit tarjoavat rentoutumispaikan helteisinä kesäpäivinä, ja aurinkovarjot tarjoavat suojaa auringolta. Viimeistele ulkotilojen tunnelma pihasisustustuotteilla, ulkoruukuilla ja ulkovalaisimilla. Näin luot täydelliset puitteet rentoutumiseen ja yhdessäoloon ulkona.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Terassikalusteet ja puutarhakalusteet pihalle, parvekkeelle ja puutarhaan

Löydä omaan tyyliisi sopivat terassikalusteet tai puutarhakalusteet kattavasta valikoimastamme. Terassikalusteiden trendiväritys on usein luonnonläheinen. Värivalikoimasta löytyy tyypillisimmin mustaa, harmaata, vaaleaa sekä ruskean ja harmaan sävyjä. Löydä oma tyylisi ja valitse sopivat ulkokalusteet ja nauti kauniista kesäpäivästä parvekkeella tai puutarhassa rentoutuen.

Omaan kotiin ja pihaan panostetaan entistä enemmän, mikä näkyy myös terassikalusteiden suosion kasvussa. Valikoimastamme löydät suuren määrän pihakalusteita erilaisiin tarpeisiin.

Terassikalusteet on valmistettu sään kestävistä materiaaleista ja kalusteet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa terassikalusteiden täytyy kestää vettä, viimaa ja joskus jopa räntäsadetta.

Kannattaa toimia nopeasti, jotta saat unelmiesi puutarhakalusteet omalle pihalle, kätevästi suoraan kotiin toimitettuna.

Terassikalusteiden suositut materiaalit

Terassikalusteissa suositaan säänkestäviä ja käytännöllisiä materiaaleja. Ulkokalusteiden valintaan vaikuttaa, säilytetäänkö niitä taivasalla vai katetulla terassilla. Esimerkiksi metalli- ja polyrottinkikalusteet kestävät hyvin sadetta, paahdetta sekä vaihtuvia sääolosuhteita. Kestosuosikki puutarhakalustemateriaaleissa on puu. Puiset puutarhakalusteet vaativat säännöllistä huoltoa ja käsittelyä.

Terassikalusteet puhtaaksi ennen säilytystä

Terassikalusteet kannattaa puhdistaa syksyisin ennen kuin ne laitetaan talvisäilöön. Kesäkalusteiden puhdistaminen käy näppärästi kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Mikäli ulkokalusteisiin on kesän aikana ilmestynyt kosteuden aiheuttamia homeläikkiä tai tummentumia, kannattaa ne puhdistaa homepesuaineella. Puiset puutarhakalusteet on hyvä öljytä ennen säilytystä.

Suositeltavaa on, että puukalusteet käsitellään myös keväällä ennen käyttöönottoa ja kesäkauden aikana tarvittaessa. Keväällä kalusteet voi vielä puhdistaa kostealla liinalla pölystä ennen kuin ne otetaan uudelleen käyttöön. Kannattaa myös tarkistaa, että kalusteiden ruuvit ovat kunnolla paikoillaan.

Terassikalusteiden säilytys

Puutarhakalusteet kannattaa nostaa talveksi säältä suojaan varastoon tai katetulle terassille. Säilytyspaikan valinnassa kannattaa huomioida, että osa terassikalusteiden materiaaleista on sellaisia, jotka saattavat haurastua kovassa pakkasessa. Lämpimässä ja kuivassa paikassa säilytys pidentää puutarhakalusteiden käyttöikää.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä