Ulkoruokailuryhmät

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ruokailuryhmän kokoon vaikuttaa sen tuleva sijainti

Ulkoruokailuryhmän valintaan vaikuttaa eniten se, millaiseen paikkaan tuleva ruokailuryhmä sijoitetaan – terassille, parvekkeelle vai puutarhaan.

Pienelle terassille sopii esimerkiksi kahden hengen ulkoruokailuryhmä. Osan valikoimamme pienistä ruokailuryhmistä voi tarvittaessa pinota tai taittaa kasaan, mikä säästää arvokasta tilaa. Isommalle terassille sopii esimerkiksi neljän tai kuuden hengen ruokailuryhmä, jonka äärellä voi viettää iltaa suurempikin seurue. Puutarhassa epätasaisella alustalla seisovan ruokailuryhmän on oltava tukeva ja riittävän painava.

Ulkoruokailuryhmän materiaali on helppohoitoista ja säänkestävää

Valikoimamme ulkoruokailuryhmät on valmistettu erilaisista materiaaleista, joita kaikkia yhdistää helppohoitoisuus ja kestävyys.

Polyrottinkinen ulkoruokailuryhmä on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Eikä ihme, sillä polyrottingista valmistettu ruokailuryhmä on kevyt kantaa, helppo huoltaa ja näyttää hyvältä. Se kestää kosteutta ja sään vaihteluita. Metalli- tai alumiinirunkoinen ruokailuryhmä kestää vuosien ajan kovaa käyttöä.

Luonnollisista materiaaleista pitävälle sopii polywood, joka jäljittelee aitoa puun pintaa. Polywood on muoviseoksesta valmistettu materiaali, joka on helppohoitoinen sekä veden- ja säänkestävä.

Tilaa helposti HalpaHallin verkkokaupasta tyylikäs ulkoruokailuryhmä suoraan kotiisi tai kesämökille!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä