Ulkoruokailuryhmät

Nautitko aamiaisesta auringonpaisteessa tai järjestäväsi ystävillesi kesäillallisia takapihallasi? Ulkoruokailuryhmä on täydellinen ratkaisu näihin tilanteisiin. Viihtyisä ja käytännöllinen ruokailuryhmä ulos mm. terassille mahdollistaa ruuan nauttimisen porukalla kauniissa ympäristössä. Tutustu Halpa Hallin kattavaan valikoimaan verkossa, ja tilaa kätevästi oma ruokailuryhmäsi terassille jo tänään! Ulkoruokailuryhmät ovat ehdoton valinta kesäpihaan monipuolisuutensa vuoksi ja kestävät vuosia oikeanlaisella käytöllä. Mikäli epäröit ruokailuryhmän hankintaa ulos, lue vinkkimme miksi se kannattaa ja miten löydät valikoimasta itsellesi täydellisen kalustesetin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Millainen ruokailuryhmä ulos?

Ulkoruokailuryhmät tulevat eri muodoissa, kooissa ja materiaaleissa, joten on tärkeää valita juuri sinun tarpeillesi ja tyylillesi sopiva vaihtoehto. Ulkoruokailuryhmän koko on usein valinnan päällimmäisenä mielessä. Kuinka monta henkeä tulisi pöydän ympärille mahtua? Minkä verran pihalla, terassilla tai parvekkeella on tilaa? Pienelle terassille sopii esimerkiksi kahden hengen ulkoruokailuryhmä, joka on myös helppo varastoida sen ollessa pinottava tai kasaan taitettava. Isommalle terassille sopii esimerkiksi neljän tai kuuden hengen ruokailuryhmä, jonka äärellä voi viettää iltaa suurempikin seurue.

Ulkoruokaryhmän materiaalilla voi vaikuttaa kalusteen kestävyyteen

Ulkona pidettävän ruokaryhmän valinta ei tulisi perustua vain ulkonäköön, sillä valitulla materiaalilla on myös vaikutuksensa kalusteen kestävyyteen ja kunnosspitotarpeisiin. Lasitettu tila, katoksen alla oleva terassi tai keskellä puutarhaa oleva alue ovat keskenään hyvin erilaisia niin miljöön kuin olosuhteidensakin puolesta. Tämä on syytä tiedostaa ennen hankintaa, jotta säilytysajankohdan ja kalusteen kunnossapidon koittaessa ei ilmene yllätyksiä.

Kesän yksi suosituimmista materiaaleista on kestävä ja helppohoitoinen polyrottinki. Polyrottinki on synteettinen materiaali, joka jäljittelee aidon rottinkikalusteen ulkonäköä, mutta kestää paremmin ulko-olosuhteita. Se ei haalistu auringossa eikä vaadi erityistä hoitoa säilyäkseen kauniina. Lisäksi tätä rottinkista ruokailuryhmää on helppo siirtää haluamaan paikkaan sen ollessa kevyt.

Toinen suosittu materiaali on puu, joka luo luonnollisen ja lämpimän tunnelman ulkotiloihin. Puinen ruokailuryhmä vaatii säännöllistä huoltoa, kuten öljyämistä tai maalaamista, jotta se säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä vuosien varrella. Laadukas puumateriaali kestää hyvin ulko-olosuhteita, mutta muiden kalustemateriaalien lailla, on se hyvä siirtää talveksi säilytykseen suojaan tai peittää suojapeitteellä. Metalli taas puolestaan on edellämainituista materiaaleista kestävin, mutta vaatii hyvän säilytyksen talvella, jotta ruostetta ei pääse muodostumaan kalusteen pinnalle.

Investoi pihasi viihtyvyyteen

Kalusteiden ulkoisten kriteerien rinnalla myös mukavuudella on oma osansa valinnassa. Mukavat istuimet ja muhkeat pehmusteet tekevät ruokailu- ja oleskeluhetkestä vieläkin paremman, sillä jos ulkoruokaryhmä tuntuu joltain osin epämukavalle, jää sen käyttö todennäköisesti kesäkautena valitettavan vähälle. Persoonallisuutta ulkona oleville ruokaryhmille saa luotua helposti erinäköisillä istuintyynyillä ja pöytäliinoilla. Lisätunnelmaa pimeneviin illanistujaisiin lisäät näppärästi lyhdyillä ja led-kynttilöillä.

Terassin ruokailuryhmä on investointi, joka tekee ulkotiloista toimivan ja houkuttelevan ruokailupaikan. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia aterioista ja luoda unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Olipa valintasi sitten polyrottinki, puu tai jokin muu materiaali, lopullisen päätöksesi tulisi pohjautua juuri sellaiseen ruokailuryhmään, joka sopii tarpeisiisi ja ulkotilojesi tyyliin. Suuntaamalla Halpa Hallin verkkoon, löydät monenlaiseen makuun ja tilaan ruokailuryhmät ulos. Tilaa omasi jo tänään ja aloita nautiskelu aurinkoisista keleistä pihasi kauniissa miljöössä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä