Terassituolit

Terassituolilla rentoutuen kuluu hetkessä kesälomapäivä jos toinenkin. Tyylikkäät puutarhatuolit kutsuvat nauttimaan lämmöstä. Ota kirja käteen, istahda puutarhatuoliin ja nauti elämästä!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Terassituolit ja puutarhatuolit kesäpihalle tai parvekkeelle 

Terassituoli kahvi-, ruokailu-, seurustelu- tai lepohetkeen. Sinä valitset sopivan käyttötarkoituksen! Puutarha tai terassi on kesällä kodin jatke, jolloin se kaipaa toimiakseen laadukkaita kalusteita. Puutarhatuoleja on saatavilla monessa värissä, hintaluokassa ja materiaalissa. Sisusta kodin terassi edullisesti tyylikkäillä ja yhteensopivilla terassituoleilla tai hanki parvekkeelle parveketuolit, joissa voit nauttia auringon lämpimistä säteistä.

Terassituoleja eri materiaaleissa

Muovinen puutarhatuoli on edullinen ja kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Muoviset terassituolit on helppo pitää puhtaana ja kätevä pinota varastoon.

Puu on kestosuosikki terassituolien materiaaleissa. Puinen puutarhatuoli vaatii hieman huolenpitoa ja öljyämistä, mutta hyvin huollettuna puukaluste kestää hyvin aikaa ja säilyy tyylikkäänä vuodesta toiseen. Puisen terassituolin väriä on helppo muuttaa erisävyisillä kalusteöljyillä.

Metallinen puutarhatuoli on kestävä ja tukeva valinta. Metallirunkoisessa terassituolissa on usein yhdistettynä kangasta, joka tekee istuinosasta miellyttävän pehmeän ja lämpimän.  

Puutarhatuolit kotiin tai mökille

Tutustu HalpaHallin laajaan ja edulliseen ulkotuolivalikoimaan ja löydä sopiva tuoli puutarhaan, terassille, parvekkeelle tai vaikkapa mökkijärven rannalle laiturin nokkaan. Tilaa tyyliisi sopiva pihatuoli helposti ja nopeasti, kotiisi toimitettuna.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä