Aarikka

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka on suomalainen, sisustustuotteisiin erikoistunut perheyritys, jonka tunnistettava ja ainutlaatuinen design on raivannut tietään suomalaisiin koteihin jo vuodesta 1954. Pääosin puusta valmistetut sisustuselementit ovat klassisia ja ajattomia, ja puhkuvat suomalaisen suunnittelutyön historiaa. Ikoniset puuhelmet sekä pyöreys toistuvat Suomessa valmistetuissa klassisissa esineissä, ja tekevät niistä helposti tunnistettavia. Saat Aarikka tuotteet nyt Halpa Hallin laajasta valikoimasta!

Nappikauppana aloittanut Aarikka on perustajansa Kaija Aarikan jalanjäljissä noussut yhdeksi johtavista suomalaisista designbrändeistä. Kuninkaalliset suunnitteluratkaisut persoonallisista tontuista ihastuttaviin maljakoihin sopivat mihin vain sisustukseen saumattomasti. Jo vuosia suomalaisten koteja koristaneet Pässit ja Pupuset saat nyt verkkokaupastamme! Ekologisesti valmistetut tuotteet tuovat mihin tahansa kotiin pienen palan ylellisyyttä, kuten kynttilänjalat Prinssi, Ruustinna, Keisarinna ja Tsaaritar, sekä suloinen Prinsessa. Myös Aarikka Keisarinna valaisin ja Reitti kattovalaisin kuuluvat laajaan valikoimaamme.

Aarikka tuotteet sopivat mainiosti lahjaksi tai oman arjen piristykseksi. Selkeän suunnittelutyön ansiosta Aarikka on helppo yhdistellä kodin eri elementteihin, ja eri tuotesarjat toistavat Aarikan omintakeista linjaa. Myös sesonkituotteet kuuluvat valikoimaamme, kuten hilpeät Aarikka tontut ja Kuusinen koriste-esineet, unohtamatta suloisia Pupu ja Pupunen pääsiäiskoristeita. Voit siis panostaa tyylikkääseen sesonkikoristeluun suomalaisella huippudesignilla – edullisesti Halpa Hallista!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä