MEDIA

LOGOT

Tallenna painokelpoinen logo pdf-tiedostomuodossa tietokoneellesi klikkaammalla logon päällä hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla

’Tallenna kohde levylle…’ (Save target as…).

TIEDOTTEET

feed-image
23.05.2024 HalpaHalli alensi yli 300 tuotteen hintaa

HalpaHalli on alentanut yli 300 tuotteen hintaa kaikissa myymälöissään sekä verkkokaupassa. Keskimääräinen alennus on 15 %.

feed-image
08.05.2024 Heikki Tynjälä on HalpaHallin uusi varatoimitusjohtaja

Kokkolan Halpa-Halli Oy on nimittänyt eMBA Heikki Tynjälän uudeksi varatoimitusjohtajakseen. Tynjälä aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

feed-image
29.04.2024 Jätelain muutos vauhdittaa kompostorimyynnin ennätyskasvua HalpaHallissa

Jätelain uudistus on kiihdyttänyt kompostorien kysyntää HalpaHallissa. Heinäkuusta 2024 alkaen yli 10 000 asukkaan taajamissa sijaitsevien kiinteistöjen, omakotitalot mukaan lukien, velvollisuus on lajitella biojäte. Tämä muutos heijastuu myyntitilastoissa, jotka osoittavat selkeää siirtymää kohti kestävämpiä ympäristökäytäntöjä ja kompostointia.

feed-image
10.04.2024 Parkanon HalpaHalli on valittu ketjun vuoden 2023 parhaaksi myymäläksi

HalpaHalli palkitsee vuosittain 35 myymälänsä joukosta parhaan. Tällä kertaa tunnustus meni Parkanoon.

feed-image
05.04.2024 HalpaHallin muutosneuvottelut on saatu päätökseen

HalpaHallin helmikuussa käynnistetyt muutosneuvottelut ovat päättyneet. Muutosneuvotteluiden taustalla olivat taloudelliset ja tuotannolliset syyt, ja niiden tavoitteena oli kustannustehokkuuden parantaminen ja vastaaminen nykyisiin markkinahaasteisiin.

feed-image
05.03.2024 Ennätysmäärä haki kesätöihin HalpaHalliin

HalpaHalli on saanut tänä vuonna ennätyksellisen määrän kesätyöhakemuksia, yhteensä 4571 kappaletta. HalpaHalli haluaa tarjota monipuolisia kaupan alan tehtäviä ja vain hyviä kesätyökokemuksia sitoumuksensa mukaisesti, jossa korostetaan muun muassa hyvää hakijakokemusta ja perusteellista perehdytystä. Päätökset kesätyöpaikoista ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä.

feed-image
13.02.2024 HalpaHalli ja tavarantoimittajat jatkavat lasten harrastustoiminnan tukemista Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

HalpaHalli jatkaa yhteistyötään tavarantoimittajien ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa varainhankintakampanjan merkeissä, jolla tuetaan lasten harrastustoimintaa. Tänä vuonna kampanjassa mukana olevat yhteistyökumppanit ovat Berner, Kekkilä, Sinituote, Sodastream sekä Varta.  

feed-image
05.02.2024 HalpaHalli vähentää hävikkiä illan tupla-alennuksella

HalpaHallin kaikissa 35:ssä myymälässä annetaan maanantaista 5.2. lähtien 60 %:n alennus kaikista punalaputetuista eli viimeistä käyttöpäivää lähestyvistä tuore-elintarvikkeista kaksi tuntia ennen myymälän sulkeutumista. Tämä tupla-alennus nostaa tavallisen 30 % alennuksen 60 %:iin.

feed-image
31.01.2024 HalpaHalli käynnistää muutosneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

HalpaHalli käynnistää muutosneuvottelut, joiden taustalla ovat taloudelliset ja tuotannolliset syyt. Neuvotteluiden tavoitteena on kustannustehokkuuden parantaminen ja vastaaminen nykyisiin markkinahaasteisiin.

feed-image
30.01.2024 Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä edistävä kylmäkalusteremontti käynnissä HalpaHallin Porin myymälässä – remontti ei sulje ovia asiakkailta

HalpaHallin Porin myymälässä on käynnistynyt kylmäkalusteremontti, joka tuo mukanaan merkittävää energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden parannusta. Parin kuukauden mittainen projekti ei sulje myymälää asiakkailta. Myymäläpäällikkö Piia Mäkelän mukaan remontti on jatkoa viime vuoden suurille uudistuksille, jotka ovat jo parantaneet asiakkaiden ostoskokemusta.

feed-image
18.01.2024 HalpaHalli ja tavarantoimittajat lahjoittavat 50 000 euroa lasten harrastuksiin Pelastakaa Lapset ry:n kautta

HalpaHalli toteutti yhdessä tavarantoimittajiensa ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa varainhankintakampanjan, jolla kerättiin yhteensä 50 000 euroa lasten harrastustoiminnan tukemiseksi. Kampanjaan osallistuivat Airam, Berner, Unilever sekä Varta useilla tuotteilla.

feed-image
19.12.2023 HalpaHallilta 15 000 euron paikallinen lahjoitus vähävaraisille lapsiperheille

HalpaHalli tekee tänä jouluna yhteensä 15 000 euron lahjoituksen vähävaraisille lapsiperheille. Summa on suunnattu paikallisesti niin, että jokainen ketjun 35 myymälästä on valinnut oman lahjoituskohteensa.

feed-image
13.12.2023 Kesätyöpaikat HalpaHalliin hakuun - tavoitteena tarjota vain hyviä kesätyökokemuksia

HalpaHallin reilu pari sataa kesätyöpaikkaa tulee hakuun perjantaina 15.12.2023. Kaikki 35 myymälää tarjoavat vaihtelevia työtehtäviä kassatyöstä osastomyyjän tehtäviin. Monessa myymälässä on myös lounasravintolan kokin tai salityöntekijän tehtäviä. Myöhemmin keväällä tarjolle tulee lisäksi noin sata kahden viikon palkallista Tutustu ja tienaa -harjoittelupaikkaa.

feed-image
02.12.2023 HalpaHalli kärkisijoilla Kaupan liiton asiakastyytyväisyystutkimuksessa

HalpaHalli on saavuttanut merkittävän virstanpylvään asiakastyytyväisyyden saralla. Tuoreen Kaupan liiton ja Erikoiskaupan liitto ETU ry:n tutkimuksen mukaan HalpaHalli on yksi neljästä kauppaketjusta Suomessa, joka on onnistunut parantamaan asiakastyytyväisyyttään, palvelukokemustaan sekä hintakokemustaan merkittävästi eli vähintään kahdella indeksipisteellä viime vuoteen verrattuna.

feed-image
24.11.2023 HalpaHallin Haapaveden myymälä uudistui - asiakkaat kohtaavat uudenlaisen ostoselämyksen

HalpaHallin Haapaveden myymälä toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistettuihin tiloihinsa. Myymäläpäällikkö Tuula Hammarin mukaan koko myymälä on kokenut perusteellisen muodonmuutoksen.  Reilun parin viikon intensiivisen remontin aikana tuoteryhmät ovat saaneet uudet paikat ja myymälätilaan on luotu avara ja selkeästi suunniteltu ostosympäristö. Myös henkilökunta on osallistunut aktiivisesti muutostöihin, ja uudistukset ovat tuoneet virkistävää vaihtelua heidän työarkeensa. 

feed-image
23.11.2023 HalpaHalli mukana tukemassa lapsia ja nuoria Vain elämää Pelastakaa Lapset -erikoisjaksossa

HalpaHalli tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa yhteistyössä tavarantoimittajiensa sekä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa. Osana tätä tukea HalpaHalli on mukana perjantaina 24.11.2023 ensiesityksensä saavassa Vain elämää Pelastakaa Lapset -erikoisjaksossa.

MEDIA


LOGOT

Tallenna painokelpoinen logo pdf-tiedostomuodossa tietokoneellesi klikkaammalla logon päällä hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla
’Tallenna kohde levylle…’ (Save target as…).

HalpaHalli logo

HalpaHalli Keittiö

TIEDOTTEET

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä