Astiat

Astiat voi valita persoonallisesti. Astiastoja voi sekoitella keskenään. Lautaset voivat sopia yhteen saumattomasti tai olla eri paria. Perheen parissa voi syödä arkisemmin, kun taas vieraille ruoan voi tarjoilla juhlavammin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Etsitkö laadukkaita astioita kotiisi? Etsitkö lautasia, jotka sopivat perusarkeen sekä astiastoa, jota voit käyttää osana juhlakattausta? Jokaisella meistä on omat tarpeemme, kun pohdimme astioiden hankintaa. Joskus päätös syntyy nopeasti, koska tarve ajaa ohitse. Joskus valintaa täytyy pohtia pidempään, jos tarkoituksena on löytää astiat, jotka kestävät aikaa ja sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kun kattaukseen valitsee oikeat astiat, teet hetkestä arvokkaamman, tunteikkaamman sekä oman. HalpaHallin valikoima pursuaa ideoita paikkaan kuin paikkaan. Astiavalikoimastamme löydät perinteiset Teeman, Iittalan ja Arabian astiat sekä muutaman tuntemattomamman laadukkaan merkin lautaset ja lasit. Voit yhdistellä niitä mielesi mukaan. Astiastoa valitessa kannattaa aina pohtia, miltä peruskattaus tulisi näyttämään astioineen ja aterimineen. Voit valita esimerkiksi peruslautaseksi valkoisen ja keraamisen Teema-ruokalautasen ja leipälautaseksi Iittalalta koristeellisen ja lasisen Ultima Thulen. Anna kattaukselle silaus väriä Arabian Paratiisi- tai Esteri-kulholla. Seuraavaksi valitse sopivat aterimet kattaukseen, esimerkiksi teräksiset Hackmanin aterimet sopivat yhteen kaikkien kanssa. Lopuksi valitse tarpeitasi vastaavat lasit. Tarvitsetko vain juomalasit perhetilanteisiin vai haluatko joskus syödä juhlallisemmin, joten lasina voi olla jotain koristeellisempaa? Valinta on sinun. HalpaHallin valikoimista löydät lasit, mukit, lautaset, aterimet sekä erilaiset tarjoiluastiat sekä -välineet kaikkiin näihin tarpeisiin – niin juhlaan kuin arkeen. Värivalikoimaa sekä materiaalivalikoimaa on runsaasti. Astiavalikoimamme kattaa kaikki perusarjessa tarvitsemasi juoma- ja ruokailuastiat, säilytys- ja pakastusrasiat, lasten astiat ja aterimet sekä kertakäyttöastiat. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä