HalpaHalli työnantajana

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

"Heti ensimmäisen harjoittelujakson jälkeen päätin, että tänne haluan tulla jatkossakin. Tykkäsin monipuolisesta työstä, ja minut otettiin tosi hyvin mukaan työporukkaan"
Lue, kuinka Nooran kesätyö HalpaHallissa vaihtui vakituiseksi työsuhteeksi.
" Joskus minulta on kysytty, miksi olen ollut näin pitkään samassa työpaikassa. Olen sanonut, ettei minulla ole ollut tarvetta vaihtaa. Minulle on annettu vastuuta, ja olen kiittänyt siitä tekemällä työni mahdollisimman hyvin."
Lue, millainen urapolku Nikolle avautui Alahärmän HalpaHallissa.


Avoimet työpaikat

Kesätyöhakemus 2023

HalpaHalli tarjoaa ensi kesänäkin satoja työpaikkoja kaupan alan monipuolisessa maailmassa!

Kaikki 35 myymäläämme tarjoavat vaihtelevia työtehtäviä kassatyöstä osastomyyjän tehtäviin. Monessa myymälässä on myös lounasravintolan kokin tai salityöntekijän tehtäviä. Monella kesätöihin tulleella pesti kestää kesää pidempäänkin!

Meille on tärkeintä intosi ja rohkeutesi tarttua erilaisiin tehtäviin. Perehdytämme ja ohjaamme työhön - saat tukea ja opastusta työtehtäviimme sekä -tapoihimme, etkä ole koskaan yksin. Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja yksi meistä ihan omana itsenäsi! Palkkaamme ensisijaisesti täysi-ikäisiä vähintään 18-vuotiaita, mutta myös 16 vuotta täyttäneillä nuorilla on mahdollisuus päästä kesätöihin.

Me haluamme tarjota ainoastaan hyviä kesätyökokemuksia. Lue tarkemmin miten sen teemme.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja saat tiedon heti, kun hakemuksesi on käsitelty. 

IT-asiantuntija, HalpaHalli

Kokkola

Haemme innokasta ja teknisesti osaavaa henkilöä IT-osastollemme tekemään IT-tukitöitä, kehittämään järjestelmiä ja toimintatapojamme. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä IT-alan perusosaaminen, halu haastaa itseään ja into oppia uutta. Arvostamme erityisesti ohjelmointiosaamista (Python, PHP, Javascript, Progress), mutta ohjelmointi ei ole työn keskiössä eikä ohjelmointiosaaminen ole siten välttämätöntä työssä pärjäämisen kannalta.

Toimit ympäristössä, jossa ensisijainen tehtäväsi on taata HalpaHallin vakaa toiminta yhdessä muun IT-tiimin kanssa sekä osallistua aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Työssä pärjääminen vaatii hyvää ongelmanratkaisukykyä, pitkäjänteisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ on monipuolista ja haastavaa.

Mikäli sinua kiinnostaa monipuolinen työ vähittäiskaupan IT:ssä ja haluat kehittää osaamistasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille. Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo. 8 - 16: Tietohallintopäällikkö Jesse Laukkanen 020-7182400, jesse.laukkanen(at)halpahalli.fi
 

Kokki, Muurame

Muurame

Etsimme asiakaspalvelutyöstä kiinnostunutta ahkeraa, joustavaa ja muut huomioon ottavaa tiimipelaajaa. Omaatko Sinä hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen, innostuneen ja oma-aloitteisen työotteen? Haluatko työskennellä mukavassa työyhteisössä?

Haemme Muuramen myymälän yhteydessä toimivalle HH-keittiölle KOKKIA

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, viikkotyöajan ollessa noin 30 tuntia/viikko. Työaikasi sijoittuu ma-la klo.7.00-16.00 välille.

HH-keittiömme tarjoilee kotiruokalounasta sekä listaruokia maanantaista lauantaihin. Työtehtäviisi kuuluu maittavan lounasruuan sekä annosruokien valmistus, lisäksi työsi sisältää myös muita lounasravintolan työtehtäviä kuten asiakaspalvelu kassalla sekä keittiön- ja salin puhtaanapito ja tiski. 

Työssäsi tarvitset iloista, reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Toivomme sinulta löytyvän alan koulutusta sekä kokemusta lounasruuan valmistuksesta.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joten ole nopea! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa ravintolavastaava Sari Lahtinen 020-7184195  tai muuramehhkeittio@halpahalli.fi sekä myymäläpäällikkö Salla Halttunen 020-7184161

Myymäläpäällikkö, Siilinjärvi

Siilinjärvi

Edellisen päällikkömme siirryttyä uusiin haasteisiin, tarjoamme tehtävää Sinulle. Myymäläpäällikkönä HalpaHallissa olet vahvasti sitoutunut ja motivoitunut. Yhdessä henkilökunnan kanssa tarjoat asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Johdat ja motivoit koko henkilöstöäsi saavuttamaan asetetut myyntitavoitteet. Vastaat myymälän toiminnasta, henkilöstön johtamisesta, palvelutasosta, myynnistä, kannattavuudesta sekä hallinnollisista työtehtävistä.

Sinulla on aikaisempaa työkokemusta kaupan alan esimiestyötehtävistä, olet esimiehenä sitoutunut ja omaat vahvan oma-aloitteisuuden. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työtehtävän, kattavan perehdytyksen, sopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kehitysmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä: Aluepäällikkö Hanna-Leena Kingelin, puh: 020 718 2136, hanna-leena.kingelin@halpahalli.fi

Avoin Hakemus

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Myymälässä työskentelyn lisäksi pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelupaikkoja.

Mikäli juuri nyt ei ollut sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä