HalpaHalli työnantajana

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

"Heti ensimmäisen harjoittelujakson jälkeen päätin, että tänne haluan tulla jatkossakin. Tykkäsin monipuolisesta työstä, ja minut otettiin tosi hyvin mukaan työporukkaan"
Lue, kuinka Nooran kesätyö HalpaHallissa vaihtui vakituiseksi työsuhteeksi.
" Joskus minulta on kysytty, miksi olen ollut näin pitkään samassa työpaikassa. Olen sanonut, ettei minulla ole ollut tarvetta vaihtaa. Minulle on annettu vastuuta, ja olen kiittänyt siitä tekemällä työni mahdollisimman hyvin."
Lue, millainen urapolku Nikolle avautui Alahärmän HalpaHallissa.


Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Myymälässä työskentelyn lisäksi pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelupaikkoja.

Mikäli juuri nyt ei ollut sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Keittiövastaava, Liminka

Liminka

Haemme KEITTIÖVASTAAVAA esihenkilörooliin Limingan HalpaHallin HHkeittiöon.

HHkeittiö tarjoaa asiakkailleen lounasta, hampurilaisia, à la carte- annoksia ja kahvilatuotteita. Ravintolamme on avoinna ma-pe 10.00-15.00 ja la 11.00-15.00. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ravintolamme on suljettu. Ravintolan työntekijöiden työpäivät mukailevat aukioloaikoja pääsääntöisesti sijoittuen 7-16 välille. 

Keittiövastaavan roolissa toimit esihenkilönä ravintolamme tiimille ja vastaat ravintolan toiminnasta. Työsi sisältää monipuolisesti ravintola-alan tehtäviä esim. ruoan valmistusta, asiakaspalvelua, lounaslistojen hallintaa, tilaamista, puhtaanapitoa, omavalvontaa, töiden suunnittelua, organisointia ja johtamista sekä toiminnan kehittämistä. Kaikkea ei tarvitse osata kerralla, perehdytämme sinut työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän keittiötiimin esihenkilönä. Tarvittaessa keittiötiimiä täydennetään kaupan puolen salitaitoisilla työntekijöillä. Keittiössämme pääset tekemään vaihtelevaa työtä kokin, parilan ja salin vuoroissa sekä hallinnollissa tehtävissä. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Aloitusaikataulumme on sovittavissa, mutta toivomme, että työ voisi alkaa viimeistään 2.1.2024. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 

Täytä hakemuksesi 15.12 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä heti oikean henkilön osuessa kohdalle.

Lisätietoja työtehtävästä antaa myymäläpäällikkö Matti Siilas,  matti.siilas@halpahalli.fi

Kokki, Raahe

Raahe

Oletko kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta?

Haemme Raahen myymälän yhteydessä toimivalle HHkeittiöllemme KAHTA KOKKIA.

HHkeittiö tarjoilee kotiruokalounasta, hampurilaisia, à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita maanantaista lauantaihin. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti ravintolan erilaiset tehtävät kuten lounaan valmistus ja esivalmistelut, parilatuotteiden valmistus, kuormanpurku, asiakaspalvelu, astiahuolto sekä siisteydestä huolehtiminen

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen noin 30 tunnin viikkotyöajalla. HHkeittiöllä palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen lisineen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja koulutusta alalta. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä myymäläpäällikkö Pasi Kaarlejärveen, joka vastaa mielellään kysymyksiisi: puh: 020-718 3721 pasi.kaarlejarvi@halpahalli.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Ensimmäinen mahdollinen haastattelupäivä on jo tiistaina 19.12.2023.

Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

MYYJÄ 15-30h, Haukipudas

Oulu

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myymälätyöstä?

Etsimme nyt Haukiputaan myymälään MYYJIÄ.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän arkea, kuten kassatyöskentelyä sekä tavaroiden hyllyttämistä, järjestelyä ja inventointia kaikilla osastoilla. Edustat HalpaHallia asiakkaidemme suuntaan, joten tärkeintä on ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Työsuhteesi voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen, 15- 30 tunnin viikkotyöajalla sopimuksemme mukaan. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kaupan alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. 

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä