Kesätyö HalpaHallissa vaihtui vakituiseksi työsuhteeksi

Kesätyö HalpaHallissa vaihtui vakituiseksi työsuhteeksi

Kolme harjoittelujaksoa opintojen aikana, kesätyö ja lopulta vakituinen työsuhde. Noora Luhtaselan työura HalpaHallissa on kulkenut onnellisten tähtien alla.

Liiketaloutta opiskellut Noora tarvitsi opintojensa ensimmäisenä vuonna parin kuukauden pituisen harjoittelujakson. Se järjestyi sopivasti kotipaikkakunnalta Muhoksen HalpaHallista.

- Heti ensimmäisen harjoittelujakson jälkeen päätin, että tänne haluan tulla jatkossakin. Tykkäsin monipuolisesta työstä, ja minut otettiin tosi hyvin mukaan työporukkaan, Noora kertoo.

Alkumetreillä auttoi myös huolellinen perehdytys.

- Ensimmäisen harjoittelun tein pukeutumisen osastolla, ja välillä työskentelin lisäksi kodin ja vapaa-ajan osastolla. Minulla oli oma ohjaaja, joka hoiti perehdyttämisen ja seurasi työntekoani. Se auttoi oppimaan työtehtävät nopeasti.

Toisen harjoittelujaksonsa Noora aloitti tutulla pukeutumisen osastolla, mutta myöhemmin mukaan tuli myös kassatyöskentelyä. Kolmas harjoittelujakso oli kestoltaan pisin, noin neljä kuukautta. Sen Noora suoritti teollisissa elintarvikkeissa ja kassalla.

Vastuu lisääntynyt kokemuksen myötä

Koska työnantaja oli huomannut osaavan ja oma-aloitteisen Nooran kyvyt, hänelle tarjottiin jo harjoitteluaikana kesätyöpaikkaa kesäksi 2021. Kesätyön vielä jatkuessa myymälään haettiin vakituista työntekijää muun muassa kassatyöhön.

- Hain työpaikkaa ja minulla kävi tuuri, kun tulin valituksi, Noora iloitsee.

Työkokemuksen karttuessa hän on saanut lisää vastuuta.

- Tykkään siitä, että saan vastuuta ja se kertoo myös siitä, että minuun luotetaan. Sekin palkitsee ja tuntuu kivalta, kun työkaverit tsemppaavat ja antavat hyvää palautetta.

Asiakaspalvelua ei ole tarvinnut erikseen opetella.

- Meillä on niin mukavia asiakkaita, että iloinen asenne tulee ihan luonnostaan, Noora hymyilee.

 

Kiinnostaako sinua kesätyö HalpaHallissa. Lue lisää täältä.

Noora Luhtaselan kesätyö HalpaHallissa jatkuu nyt vakituisessa työsuhteessa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä