Kesätöihin HalpaHalliin

Haku kesätöihin 

HalpaHalli tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja 
kaupan alan monipuolisessa maailmassa!

Kaikki 35 myymäläämme tarjoavat vaihtelevia työtehtäviä kassatyöstä osastomyyjän tehtäviin. Monessa myymälässä on myös
lounasravintolan kokin tai salityöntekijän tehtäviä.

Haku vuoden 2024 kesätöihin on päättynyt 29.2. Päätökset kesätyöpaikoista tehdään ja ilmoitetaan kaikille hakeneille huhtikuun loppuun mennessä. 

Tutustu ja tienaa -harjoittelu ei valitettavasti tänä vuonna toteudu. Toivottavasti voimme tarjota tämän mahdollisuuden ensi vuonna! 

Haluamme tarjota vain hyviä kesätyökokemuksia. Siksi olemme sitoutuneet noudattamaan seuraavia periaatteita.

Saat hyvän hakijakokemuksen. Pidämme sinut ajan tasalla kaikissa työnhaun eri vaiheissa.

Teemme kanssasi kirjallisen työsopimuksen. Sitoudumme työsuhteeseen ja pidämme, minkä lupaamme.

Käymme työsopimuksen läpi kanssasi. Tutustumme tarkasti työsopimuksen sisältöön ja merkitykseen. 

Maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan. Noudatamme työehtosopimusta myös kaikilta muilta osin. 

Perehdytämme ja ohjaamme työhön. Saat tukea ja opastusta työtehtäviimme ja -tapoihimme - et ole koskaan yksin. 

Olet tärkeä osa työyhteisöämme. Olet yksi meistä, ihan omana itsenäsi.

Opit meillä työelämän pelisääntöjä. Opit taitoja tulevaisuutta varten, oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi.

Opit erilaisia työtehtäviä. Parhaita puoliamme ovat laaja valikoima ja monipuoliset tehtävät. 

Saat eväitä oman urasi suunnitteluun. 

Kartutat osaamista ja näkemystä alastamme urasuunnitelmia varten. 

Saat työtodistuksen ja hyvät muistot. Työtodistus auttaa sinua jatkossa työnhaussa sekä palkkatason määräytymisessä. Toivomme hyvien muistojen kulkevan mukanasi koko työurasi ajan.

 

 

 

 


Tutustu HalpaHalliin työnantajana

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

"Heti ensimmäisen harjoittelujakson jälkeen päätin, että tänne haluan tulla jatkossakin. Tykkäsin monipuolisesta työstä, ja minut otettiin tosi hyvin mukaan työporukkaan"
Lue, kuinka Nooran kesätyö HalpaHallissa vaihtui vakituiseksi työsuhteeksi.
" Joskus minulta on kysytty, miksi olen ollut näin pitkään samassa työpaikassa. Olen sanonut, ettei minulla ole ollut tarvetta vaihtaa. Minulle on annettu vastuuta, ja olen kiittänyt siitä tekemällä työni mahdollisimman hyvin."
Lue, millainen urapolku Nikolle avautui Alahärmän HalpaHallissa.


Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan pääkonttorissa, joissa on on mahdollista työllistyä esimerkiksi taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon.

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelupaikkoja.

Mikäli juuri nyt ei ollut sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Esihenkilömme käyvät hakemuksia läpi tarpeen mukaisesti.

Ravintolatyöntekijä, Pori

Pori

Oletko kiinnostunut ravintolatyöstä ja asiakaspalvelusta?

Haemme Porin myymälän yhteydessä toimivalle HH keittiöllemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ.

HHkeittiömme tarjoilee lounasta, hampurilaisia, à la carte -annoksia ja kahvilatuotteita maanantaista lauantaihin. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti ravintolan erilaiset tehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, astiahuolto, parilatuotteiden valmistaminen, keittiön esivalmistelut kokin apuna sekä ravintolasalin ja keittiön siisteydestä huolehtiminen.

Etsimme ravintolatyöntekijää perhevapaan ajaksi syksyyn 2025 asti noin 20 tunnin viikkotyöajalla. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi. Työ alkaa mahdollisimman pian  ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika maanantaista-lauantaihin klo 7-16.45 välillä.

Mahdollisuus tehdä lisäksi työvuoroja myös myymälän puolella, esimerkiksi hyllytystä ja kassatyötä.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä myymäläpäällikköön, joka vastaa mielellään kysymyksiisi: piia.makela@halpahalli.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

 

IT avoin hakemus - IT open application

Kokkola

Oletko IT-alan osaaja ja uskot, että työpanoksellasi voisit auttaa HalpaHallia menestymään entistä paremmin? Jätä avoin työhakemuksesi IT-osastolle. Voit tällä hakemuksella hakea myös harjoittelupaikkaa tai ilmoittaa kiinnostuksestasi tehdä lopputyösi HalpaHallin IT-osastolla.

Are you an IT professional and believe that your contribution could greately help HalpaHalli? Submit your open job application to the IT department. With this application, you can also apply for an internship or express your interest in doing your final project at HalpaHalli's IT department.

Myyjä 30 h/vk, Jalasjärvi

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myymälätyöstä?

Etsimme nyt Jalasjärven myymälään MYYJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän arkea, kuten kassatyöskentelyä sekä tavaroiden hyllyttämistä, järjestelyä ja inventointia kaikilla osastoilla. Edustat HalpaHallia asiakkaidemme suuntaan, joten tärkeintä on ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen noin 30 tunnin viikkotyöajalla. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kaupan alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä myymäläpäällikkö Jarno Laurilaan, joka vastaa mielellään kysymyksiisi (mahdolliset yhteydenotot 22.7-31.7): puh 020 7183969, jarno.laurila@halpahalli.fi.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä