Lämmittimet

Lisälämmönlähteiksi tarkoitetut lämmittimet löydät HalpaHallin kattavasta valikoimasta. Helposti siirrettävillä lämmittimillä tuot lämmön juuri sinne, missä lämpöä tarvitaan. Lämmitinvalikoimastamme löydät erilaiset lämmittimet kotiin, mökille, sisätiloihin, parvekkeelle ja terassille.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Laadukkaalla lämmittimellä lämpöä nopeasti ja tehokkaasti

Suomen neljä vuodenaikaa ja raju lämpötilojen vaihtelu asettaa omat haasteensa kodin ja muiden tilojen lämmittämiseen. Asuintilojen päälämmitysmuoto ei välttämättä reagoi nopeasti ulkolämpötilojen vaihteluun, jolloin lisälämmönlähteenä toimiva lämmitin on hyvä ratkaisu. Lämmittimellä saat lisää lämpöä juuri niihin tiloihin, joissa lämpöä kaivataan. Enää ei tarvitse hytistä kylmässä!

HalpaHallin valikoimasta löydät erilaiset lämmittimet lisälämpöä tuomaan. Lämmittimiä hankittaessa kannattaa huomioida lämmitettävän tilan koko sekä lämmitystarpeet. Lämmittimen tuotetiedoissa on useimmiten maininta, miten isoon tilaan lämmitin on tarkoitettu. Mitä tehokkaampi lämmitin, sitä nopeammin se lämmittää. Pienitehoinen lämmitin on hyvä valinta, kun tilan lämpötilaa pidetään jatkuvasti yllä.

Huomiota kannattaa kiinnittää myös lämmittimen energiankulutukseen. Lämmittimen tulisi olla lämmitettävän tilan kokoon nähden sopiva ja energiankulutukseen vaikuttaa myös lämmittimen ottoteho. Termostaatti puolestaan pitää lämmön tasaisena. Myös käyttöpaikan eristyksiin kannattaa kiinnittää huomiota ennen kuin lämmitin kytketään toimintaan, jotta lämpö ei turhaan karkaa harakoille.

Lämmittimet rakennustyömaalle, kotiin tai mökille tilaat helposti HalpaHallin verkkokaupasta. Tutustu lämmitinvalikoimaamme ja tilaa tuotteet verkkokaupasta suoraan kotiovellesi.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä