HYVÄN ARJEN PUOLESTA

Kotimainen Halpa-Halli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 40 vuotta.

HalpaHalli  on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

Suomalaista palvelua

Asiakaskokemus on meille tärkeä. Sen takia olemme vahvasti läsnä ihmisten arjessa, jotta kuulemme ja ymmärrämme, mistä kaikista asioista hyvä asiakaskokemus syntyy.

Valikoimissa oman tuonnin lisäksi keskeisessä roolissa ovat kotimaiset tavarantoimittajat ja tuottajat. Kuluttajien laajasti tuntemien perinteisten brändien lisäksi laadukkaita kotimaisia tuotteita löytyy HalpaHallin omasta Hyvän Arjen-tuotesarjasta. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Halpa, muttei  hinnalla millä hyvänsä

Halpuus on nimeä myöten HalpaHallin tekemisen ytimessä. Halpuus ei kuitenkaan saa syntyä luonnon tai toisten ihmisten kustannuksella. Siksi olemme aina korostaneet vastuullisuutta, oli kyse asiakkaista, henkilöstöstä, ympäröivästä yhteiskunnasta tai ympäristöstä.

Perheyhtiönä HalpaHallille tärkeitä periaatteita ovat myös jatkuvuus ja pitkäjänteisyys. Perheyrityksen kvartaali on neljännesvuosisata, mikä tuo turvallisuutta sekä asiakkaille että henkilöstölle.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä