Ilmoituskanava / Whistleblowing

Tämä on Kokkolan Halpa-Halli Oy:n anonyymi ilmoituskanava väärinkäytösepäilyiden ja muun epäeettisen toiminnan raportoimiseen.
Kokkolan Halpa-Halli Oy:n työntekijät, sidosryhmät, asiakkaat ja muut tahot voivat tuoda tietoon huolensa ja epäilynsä lain- tai arvojenvastaisesta toiminnasta. Ilmoituskanava on täysin anonyymi ja riippumaton palvelu, jonka tuottaa EasyWhistle (Easywhistle Oy).

Käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti. Saatamme kysyä sinulta lisätietoja tarvittaessa ja raportoimme tapauksen käsittelyn edistymisestä tämän kanavan kautta. Mikäli lähetät liitetiedostoja, niin järjestelmä poistaa niistä metatiedot automaattisesti.

Sinun ei tarvitse paljastaa meille henkilöllisyyttäsi, mutta voit halutessasi jättää nimesi ja yhteystietosi ilmoitusta tehdessä.

Ilmoituksen jälkeen järjestelmä antaa sinulle tapauskohtaisen asiointitunnuksen, jonka avulla voit jatkaa kommunikointia kanssamme. Ota tämä asiointitunnus turvalliseen talteen.

Kun tapaus on ratkaistu, niin säilytämme ilmoituksesi lain salliman ajan, jonka jälkeen anonymisoimme sen täydellisesti.

Voit tehdä anonyymin ilmoituksen tämän linkin kautta: https://app.easywhistle.com/report/halpahalli

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä