HalpaHalli sponsorina

LIIKUNNAN ILOA LAPSILLE JA NUORILLE

HalpaHalli haluaa tukea erityisesti lasten ja nuorten liikkumista. Meille on tärkeää, että suomalaiset lapset ja nuoret innostuvat liikunnasta ja saavat kipinän urheilulliseen elämäntapaan.

HALPAHALLI SPONSORINA

Tavoitteenamme on sponsoroinnin avulla edistää lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksia. Toivomme kuitenkin myös sponsoroitavalta taholta yhteistyötä esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja muun toiminnan muodossa. Pyydämmekin hakijoita esittämään hakemuksessaan vähintään kaksi myös taloudelliselta arvoltaan erilaista yhteistyövaihtoehtoa.

Sponsorointihakemukset jätetään sähköisesti oheisella lomakkeella.

Sponsoroinnin kohde:

Yhteystiedot

Lisätiedot

Allowed file types: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx

LIIKUNNAN ILOA LAPSILLE

HalpaHalli haluaa tukea erityisesti lasten ja nuorten urheilua ja liikuntaharrastuksia. Meille on tärkeää, että suomalaiset lapset ja nuoret innostuvat liikunnasta ja saavat kipinän urheilulliseen elämäntapaan.

HalpaHalli sponsoroi myös nuoria urheilijoita ja urheiluseuroja. Lisäksi olemme mukana tukemassa paikallisia kulttuuritapahtumia.

HALPAHALLI SPONSORINA

Sponsoroinnin avulla haluamme edistää suomalaisten liikkumista, mutta toivomme sponsoroitavalta taholta yhteistyötä erilaisten tapahtumien ja toiminnan muodossa. Esittäkää hakemuksessanne tapoja tehdä yhteistyötä ja esittäkää kaksi tai useampia vaihtoehtoja siten, että ne ovat myös rahalliselta arvoltaan erisuuruisia.

Sponsorointiin liittyvä asiointi, niin tiedustelut kuin hakemusten lähettäminen, tapahtuvat ainoastaan sähköisesti. Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Käsittelemme hakemukset kerran kuukaudessa ja vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TUKI-ILMOITTELU

Tuki-ilmoittelussa olemme mukana tukemassa paikallisia tapahtumia. Myös tuki-ilmoitteluun liittyen toivomme, että lähetätte meille erilaisia vaihtoehtoja.

Tuki-ilmoittelua koskeva asiointi tapahtuu kokonaan sähköisesti. Toimittakaa hakemus täyttämällä alla oleva lomake. Liitä mukaan myös aineisto-ohjeet valmistettaville ilmoituksille.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä