19.12.2022

HalpaHalli lahjoittaa 25 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille

HalpaHalli lahjoittaa tänä jouluna vähävaraisille lapsiperheille yhteensä 25 000 euroa. Summasta 15 000 euroa suunnattiin paikallisesti niin, että jokainen ketjun 35:stä myymälästä on valinnut oman lahjoituskohteensa. Pelastakaa Lapset ry:lle HalpaHalli lahjoitti 10 000 euroa. Summa kohdennettiin Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Kuva: Jorma Uusitalo. 


HalpaHallin perinteisellä Piirtämällä hyvää -kampanjalla hyväntekeväisyyssumma karttui eurolla jokaista myymälöihin tuotua piirustusta kohti. Piirustuksista kertynyt euromäärä muodosti perustan nyt tehdylle lahjoitukselle. HalpaHallin paikallisina kumppaneina toimivat muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto, seurakuntien diakoniatyö, Pelastakaa Lapset ry sekä Lions Club. Lahjoitukset on toteutettu pääasiassa lahjakortteina.

- Paikallisuus ja paikkakunnan arkeen osallistuminen on HalpaHallille tärkeä arvo. Vähävaraisia lapsiperheitä on tuettu useana vuonna, ja he tarvitsevat apua nyt entistä enemmän kohonneiden elinkustannusten takia, toteaa HalpaHallin markkinointipäällikkö Juha Hakala. – Pelastakaa Lapset taas on luotettava taho, jonka kanssa olemme tehneet aiemminkin yhteistyötä. Heidän kauttaan pystymme myös kohdentamaan lahjoituksen haluamallemme kohderyhmälle, Hakala lisää.

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Juha Hakala
juha.hakala@halpahalli.fi, p. 020 718 2252

Viestintäpäällikkö Mari Emmes 
mari.emmes@halpahalli.fi, p. 020 718 2200

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä