HalpaHallin juhlavuoden kampanja tukee vähävaraisten perheiden lapsia

HalpaHallin myymälä

 

HalpaHallin 50-vuotisjuhlavuoden hyväntekeväisyyskampanja kerää varoja kotimaahan vähävaraisissa perheissä asuvien lasten koulunkäynnin ja harrastusmahdollisuuksien tukemiseen. HalpaHalli toteuttaa kampanjan yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n ja tavarantoimittajien kanssa.

 

- Olemme harjoittaneet hyväntekeväisyyttä pitkään monin eri tavoin. Juhlavuoden kunniaksi päätimme toteuttaa tavallista isomman kampanjan, jossa korostuvat paikalliset avustuskohteet ja perheiden hyvinvointi. Pelastakaa Lapset oli meille helppo valinta yhteistyökumppaniksi, koska halusimme toteuttaa laadukkaan kampanjan yhdessä hyvämaineisen, luotettavan ja turvallisen kumppanin kanssa, kertoo Kokkolan HalpaHalli Oy:n markkinointipäällikkö Juha Hakala. Hänen mukaansa monissa vähävaraisissa perheissä lasten elämä on saanut uuden suunnan, kun Pelastakaa Lapsilta saatu taloudellinen apu on mahdollistanut esimerkiksi nuoren lukio-opinnot.

 

- HalpaHallilla on vahva arvopohja, jossa korostuu perheiden hyvinvointi. Tukemalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja koulunkäyntiä pystymme samalla ehkäisemään syrjäytymistä, Hakala korostaa ja kiittää myös kampanjaan mukaan lähteneitä tavarantoimittajia. Kampanjaan osallistuvat Unilever, Metsä-Tissue ja Varta yhteensä useilla kymmenillä tuotteilla. Kampanjatuotteiden myynnistä saaduista tuloista HalpaHalli lahjoittaa osan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

 

- Monella tavarantoimittajalla on entuudestaan kokemusta hyväntekeväisyydestä, mikä helpottaa kampanjan käytännön toteutusta. Tämä kokonaisuus on myös osoitus siitä, että kaupallisuus ja hyväntekeväisyys voivat hyvällä tavalla paiskata kättä keskenään, Hakala sanoo.

 

Tuki kohdistuu paikallisesti kipeimmin tarvitseville

 

Pelastakaa Lasten 60 paikallisyhdistystä tukee ympäri Suomea paikkakuntiensa vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua ja harrastamista.

 

- Tämän lisäksi Pelastakaa Lasten aluetoimistot järjestävät lomakotitoimintaa tukea tarvitseville lapsille. Tuen kanavoimisessa yhdistykset ja aluetoimistot toimivat nopeina auttajina alueillaan. Heillä on hyvä paikallisymmärrys sekä yhteistyöverkostot, mikä edesauttaa tuen kohdistamista niille, jotka sitä kipeimmin tarvitsevat, kertoo Aino Sarkia, Eväitä Elämälle-koordinaattori Pelastakaa Lapset ry:stä. Kampanja jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka. HalpaHalli osallistuu myös juhlavuonna Operaatio Joulun Lapseen, minkä lisäksi jatkuu vuosikymmenet kestänyt joulupiirustustapahtuma, jossa HalpaHalli lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tietyn euromäärän jokaisesta lasten myymälään palauttamasta joulupiirustuksesta.

 

 

Lisätiedot:

 

Juha Hakala

markkinointipäällikkö

Kokkolan HalpaHalli Oy

puh. 020 718 2252

juha.hakala@halpahalli.fi                              

 

Aino Sarkia

Eväitä Elämälle-koordinaattori

Pelastakaa Lapset

puh. 050 5750 289

aino.sarkia@pelastakaalapset.fi                              

 

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

 

 

Kokkolan HalpaHalli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. HalpaHallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 35 myymälää sekä verkkokauppa. Kokkolan HalpaHalli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa HalpaHallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä