23.6.2021

HalpaHalli modernisoi toimitusketjujen hallinnan RELEXin avulla

HalpaHalli on valinnut RELEXin kysynnän ennustamisen ja täydennystilaamisen ratkaisut. RELEX-ratkaisu palvelee tulevaisuudessa yrityksen 35 myymälää sekä keskus- ja pakkasvarastoa Suomessa ja tukee siten HalpaHallin tavoitetta modernisoida toimitusketjun ja vähittäiskaupan toimiaan vastaamaan tulevaisuuden kehitykseen ja kasvuun.

Ennen RELEXin käyttöönottoa HalpaHalli luotti sisäisiin järjestelmiin toimitusketjun ja vähittäiskaupan muiden osa-alueiden hallinnoinnissa. Osana laajempaa toimitusketjun kehityshanketta HalpaHalli päätti uudistaa myös prosessinsa kysynnän ennustamisen ja täydennystilaamisen osalta. RELEXin syvä tuntemus myös muista vähittäiskaupan prosesseista vahvisti HalpaHallin päätöstä siitä, että RELEX on oikea kumppani heille.

RELEXin ratkaisu antaa HalpaHallille mahdollisuuden parantaa koko toimitusketjun hallintaprosessiaan. Jaetut kysyntäennusteet parantavat toimitustilausten näkyvyyttä ja tarkkuutta, kun taas kausiluonteisen ja elinkaaren lopun varastojen hintojen optimointi (Markdown) varmistaa optimaalisen marginaalin ja varastojen laskun.

”RELEXin innovatiivisten vähittäiskaupan asiantuntijoiden tiimi on keskeinen osa suunnitelmaamme uudistaa ennuste- ja täydennysprosesseja”, sanoo Jesse Laukkanen, HalpaHallin CIO. ”RELEX tuo merkittäviä parannuksia, kuten hävikin vähentämistä, tuotteiden saatavuuden lisääntymistä sekä alhaisemman varastotason. Tarkastelemalla RELEXin menestystä vastaavissa projekteissa ympäri maailmaa olemme varmoja RELEXin kyvystä tukea meitä näillä ja muilla alueilla.”

“Meille on kunnia olla osana Halpahallin matkaa toimitusketjun modernisoinnissa. RELEXin kokemus toimitusketjun suunnittelun yhdistämisestä tilan ja valikoiman hallintaan lisää valtavia mahdollisuuksia tulevaisuuden kehitykseen HalpaHallissa”, sanoo Jasmin Karasar, RELEXin Operations Director, Finland & Baltics. ”HalpaHallin tiimi teki tänä keväänä laajamittaista tutkimusta ja arviointia ratkaisuista ja olemme kaikki innoissamme aloittamassa RELEXin ratkaisun käyttöönottoa. Yhteistyömme HalpaHallin kanssa tuo meidät askeleen lähemmäksi tavoitettamme olla ensisijainen ratkaisu vähittäiskauppiaille paitsi Suomessa, myös kaikkialla maailmassa.”

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä