13.05.2022

Mari Emmes HalpaHallin viestintäpäälliköksi

KTM Mari Emmes on valittu Kokkolan Halpa-Halli Oy:n viestintäpäälliköksi. Hän siirtyy tehtävään Centria-ammattikorkeakoulun palveluksesta. Centrialla Emmes on työskennellyt viimeksi opintoasiainpäällikkönä opiskelijarekrytoinnin, koulutusmarkkinoinnin sekä koulutuksen tukipalveluiden parissa.
Viestintäpäällikön tehtävä on HalpaHallin organisaatiossa uusi. Yhtiön toimitusjohtajan Janne Ylisen mukaan viestintäpäällikkö vahvistaa viestinnän roolia ja viestinnän kehittämistä niin työyhteisöviestinnässä kuin ulkoisessa viestinnässä.

- Viestinnän merkitys kasvaa voimakkaasti, ja samalla viestinnän kenttään tulee uusia kanavia. On tärkeää, että meillä on henkilö, joka keskittyy nimenomaan tämän kokonaisuuden hallintaan, Ylinen sanoo.
Mari Emmes aloittaa viestintäpäällikkönä elokuun puolivälissä.

- Olen tietysti erittäin iloinen valinnasta! HalpaHallilla on hyvä maine työyhteisönä, ja minusta on hienoa, että talossa on nähty viestinnän tärkeys. Nyt pääsen tuomaan siihen omaa osaamistani ja näkemystäni sekä kehittämään uutta, mikä on itselleni luontaista, Mari perustelee kiinnostustaan viestintäpäällikön tehtävään.
- Aion kuunnella ja keskustella laajasti siitä, mitä viestintäpäälliköltä odotetaan. Koko viestinnän kenttä on tärkeä vauhdilla muuttuvassa toimintaympäristössä. Avoimuus on minulle tärkeä arvo, samoin kuin yhteistyö ja vuorovaikutteisuus.


Lisätiedot:

Janne Ylinen, toimitusjohtaja
Kokkolan Halpa-Halli Oy
020 718 2229
janne.ylinen@halpahalli.fi

Mari Emmes
020 718 2200
mari.emmes@halpahalli.fi

 

Kuva: Foto-Jakobsson

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä