Aurinkotuolit

Aurinkotuoli suorastaan houkuttelee pitämään tauon pihatöistä, oikaisemaan jalat ja ottamaan rennosti. Aurinkotuolilla voit ottaa päivänokoset tai nauttia kylmän juoman keskellä kuumaa kesäpäivää. Aurinkotuoli kutsuu rentoutumaan kirjaa lukien tai Spotifyn lempisoittolistasta nauttien. Käännä lepotuoli kohti aurinkoa, laske aurinkolasit silmille ja nauti kesästä!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Laadukas aurinkotuoli kestää säätä ja katseita 

Aurinkotuoli tarjoaa parhaimmillaan rentouttavan lepopaikan puutarhassa tai terassilla. Laadukkaaseen aurinkotuoliin kannattaa panostaa, jotta se palvelee käyttäjäänsä kesä toisensa jälkeen. Aurinkotuolin voi sijoittaa terassille, puutarhaan, parvekkeelle tai vaikkapa uima-altaan reunalle. Aurinkotuoliin voi istahtaa mukavasti lehteä lukien tai lasten leikkejä seuraten. Ota mukava asento lepotuolissa ja viritä itsesi kesätaajuudelle.

Aurinkotuoleja löytyy HalpaHallin valikoimasta jokaiseen pihaan. Meiltä löytyy muun muassa perinteiset pehmusteilla varustetut kallistettavat baden baden -aurinkotuolit, keinuvat aurinkotuolit sekä taitettavat aurinkotuolit. Aurinkotuolit on useimmiten valmistettu säänkestävästä materiaalista, kuten polyrottingista.

Paras aurinkotuoli kotiisi löytyy valikoimaa vertaillen. Aurinkotuolin saat verkkokaupan kautta tilaamalla näppärästi ja nopeasti vaikkapa kotiovellesi.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä