Aurinkovarjot

Aurinkovarjo terassilla tai parvekkeella antaa suojan paahtavaa aurinkoa vastaan. Tyylikkään aurinkovarjon alla voi lukea lempikirjaa tai nauttia viilentäviä virvokkeita lämpimänä kesäpäivänä. Terassivarjot, päivänvarjot sekä isot ja pienet aurinkovarjot löydät valikoimastamme.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aurinkovarjo suojaa lämmöltä ja auringon säteiltä 

Tyylikkäät ja laadukkaat aurinkovarjot löydät valikoimastamme terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Kesäkuumalla on mukava hakeutua varjoon viilentymään ja suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

Aurinkovarjoja löytyy useassa eri hintaluokassa. Edulliset päivänvarjot ovat kevyitä ja pieniä. Siksi ne on helppo kasata ja säilyttää. Kalliimmat aurinkovarjot ovat sään- ja tuulenkestäviä. Kallistettava aurinkovarjo helpottaa varjon kääntämistä sinne, mistä aurinko kuumimmin paahtaa.

Parvekkeelle soveltuu usein pieni aurinkovarjo. Kerrostaloasuntojen parvekkeet ovat kesäkuumilla usein hyvin lämpimiä paikkoja. Tällöin päivänvarjo auttaa pitämään parvekkeen viileämpänä. Terassille auringonvarjoa hankittaessa kannattaa mitoittaa tila, mihin aurinkovarjo halutaan sijoittaa. Liian iso aurinkovarjo voi olla ikävästi tiellä ja liian pieni aurinkovarjo ei välttämättä anna tarvittavaa suojaa.

Aurinkovarjoon kannattaa hankkia myös aurinkovarjon jalka, jotta varjo pysyy tukevasti paikoillaan. Useimmiten aurinkovarjon jalka täytyy ostaa erikseen. Hankintavaiheessa kannattaa huomioida, että aurinkovarjon putken paksuus sopii aurinkovarjon jalkaan.

Aurinkovarjon käyttö

Aurinkovarjo kannattaa sulkea aina käytön jälkeen, jotta se ei jää säiden armoille. Kova tuuli ja myrsky rikkovat herkästi aurinkovarjon mekanismit ja pahimmillaan varjo voi tuulen mukana lentäessään rikkoa muitakin paikkoja. Aurinkovarjon sulkeminen auttaa myös siihen, että auringon paahde ei vaalenna ja haurastuta aurinkovarjon kangasta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä