Istuinpehmusteet

Istuintyynyt ja istuinpehmusteet tuovat helposti ja edullisesti uutta ilmettä puutarhan istuimiin. Ulkokalusteiden pehmusteita on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa. Trendikkäitä istuintyynyjen värejä ovat luonnonläheiset värit, jotka sulautuvat monenlaisiin sisustustyyleihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Istuintyynyillä uutta ilmettä kalusteisiin

Istuintyynyt, istuinpehmusteet, keinun pehmusteet ja aurinkotuolin pehmusteet tuovat mukavuutta puutarhassa oleiluun. Uusien pehmusteiden avulla freesaat hetkessä vanhat tuolit uuteen uskoon. Istuintyynyjä ja istuinpehmusteita on saatavilla eri materiaaleissa. Ulkokalusteiden pehmusteiden kankaat ovat kestäviä ja vettähylkivän pinnan ansiosta sadevesi ja pienet likaroiskeet on helppo putsata istuintyynyistä pois. Istuintyynyt ja istuinpehmusteet keräät näppärästi pois käytön jälkeen ja ne kannattaakin säilyttää ulkokalusteiden säilytyslaatikoissa säältä suojassa. Useimmat istuintyynyt soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Pehmusteet erilaisiin ulkokalusteisiin löydät HalpaHallin verkkokaupan edullisesta valikoimasta. Valikoimasta löytyy pyöreitä ja neliskanttisia istuinpehmusteita, lavapenkkien ja keinujen pehmusteita sekä aurinkotuoleihin tarkoitettuja istuinpehmusteita.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä