Riipputuolit ja riippukeinut

Mikä olisi rentouttavampaa, kuin lekotella riipputuolissa tai riippukeinussa terassilla lämpimänä kesäpäivänä? Terassille ja parvekkeelle kodikkuuden tunnetta lisäävä riipputuoli on rento istuskelupaikka. Kuppimaisessa istuimessa on mukava lukea kirjaa, tehdä töitä tai seurustella vieraiden kanssa. Perinteisen riippukeinun lempeä keinunta rauhoittaa mielen. Riippukeinu on erityisesti mökin vakiokaluste ja monen lapsen suosikkipaikka pötköttelyyn kesäleikkien lomassa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Riipputuolin ja riippukeinun voi kiinnittää telineeseen tai kattoon

Valikoimassamme on riipputuoleja ja riippukeinuja sekä sisä- että ulkotiloihin.

Riipputuoli on valmistettu muovipunoksesta, rottingista tai puuvillakankaasta. Nämä materiaalit ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Riippukeinuissa taas yleisin materiaali on puuvilla, koska se kestää kovaa käyttöä, on pesunkestävää ja se tuntuu mukavalta iholla.

Riipputuoleista ja riippukeinuista on sekä kattoon kiinnitettäviä että telineessä seisovia malleja. Ketjulla tai köydellä kattoon kiinnitettävä riipputuoli tai riippukeinu vie vähemmän lattiapinta-alaa pienessä tilassa. Jalallisen mallin etuna on sen siirreltävyys. Jalallinen riipputuoli ja riippukeinu voidaan sijoittaa terassille, pihalaatoituksen päälle tai nurmikolle. Se on myös helppo siirtää tarvittaessa aurinkoiseen tai varjoisaan paikkaan.

Tilaa riipputuoli ja riippukeinu HalpaHallin verkkokaupasta nopeasti ja helposti!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä