Puutarhakalustesetit

Kun kesä saapuu ja lämpimät päivät houkuttelevat viettämään aikaa ulkona, puutarhakalustesetit ovat loistava tapa luoda viihtyisä ja toimiva oleskelutila pihalle. Puutarhakalustesetti tarjoaa täydellisen ratkaisun rentoutumiseen, ruokailuun tai sosiaaliseen kanssakäymiseen perheen ja ystävien kanssa. HalpaHallista löydät nämä ihanteelliset kalusteet ulkotilojen tai parvekkeiden sisustamiseen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Parvekeryhmä tuo olohuoneen ulos 

Kotiin lisää neliöitä kesäksi? - onnistuu! Oma terassi, puutarha ja parveke mahdollistavat mukavan löhöilyalueen sisätilojen ulkopuolelle laajentaen kotisi oleskelutilaa. Panostamalla kalusteiden ergonomiseen muotoiluun ja laadukkaisiin materiaaleihin, takaat miellyttävän istuinkokemuksen raikkaassa ulkoilmassa.

Ennen lopullista ostopäätöstä, käytä kuitenkin tarpeeksi aikaa juuri sen oikean puutarharyhmän valintaan ja punnitse erilaisia vaihtoehtoja materiaalin, muotoilun ja tyylin väliltä. Harkittu valinta miellyttää silmää monta vuotta ja oikeissa olosuhteissa materiaali kestää käyttöä moitteettomasti vuosia. 

Minkä kokoinen terassisetti on tarpeen?

Sopivan kalusteryhmän löytämiseksi, pohdi ensinnäkin minkä kokoinen setti tilaasi mahtuu ja paljonko istumatilaa tulisi olla. Kutsutko esimerkiksi ystäviä illallisille tai järjestätkö juhlia sen lisäksi, että kalusteet ovat oman perheen käytössä? Jos näin on, riittävätkö lisäistuimet vai tulisiko ylimääräisiä paikkoja olla jo valmiina puutarharyhmässä?

Valikoimastamme löydät monia eri vaihtoehtoja, kuten mm. kahdelle hengelle sopivia terassisettejä pienempään tilaan, ison tilan täyttäviä parvekeryhmiä, rentoja loungesettejä ja tyylikkäitä puutarharyhmäkokonaisuuksia. Selaa valikoimaa ja löydä suosikkisi!

Tyyli viimeistelee tilan  

Puutarhakalustesettien merkitys nousee isoon osaan viihtyisän parvekkeen, terassin tai muun ulkotilan luonnissa. Sopiiko kaluste asunnon muuhun sisustukseen ja miljööseen? Vaatiiko tila lisäksi muuta somistetta viimeistelyyn ja tunnelmaan?

Ulkokalusteiden suosituimpia materiaaleja ovat muun muassa puu, metalli ja polyrottinki. Puinen puutarharyhmä luo luonnollista ja lämmintä tunnelmaa ulkotiloihin, mutta se vaatii öljyämistä tai maalaamista tasaisin väliajoin pysyäkseen pitkäikäisenä. Metalli puolestaan on kestävä vaihtoehto, joka vaatii vähemmän huoltoa. Parvekkeilla nämä suositut metalliset puutarharyhmät vaativat kaverikseen kuitenkin pehmusteita materiaalin ollessa muita kovempi. Suurta suosiota herättänyt polyrottinki on synteettinen materiaali, joka jäljittelee rottinkikalusteiden ulkonäköä, mutta kestää tätä paremmin sääolosuhteita. Erityistä hoitoa tarvitsematon polyrottinki on varma vaihtoehto sen ollessa kevyt, mutta näyttävä.

Puutarhakalustesettien kautta pääset ilmaisemaan omaa persoonallista tyyliä ja luovuutta. Tilan voit viimeistellä lisäelementtejä hyödyntäen, kuten asettelemalla sisutustyynyjä parvekesohvalle tai kiinnittämällä aurinkovarjon suojaksi. Kukkaistutukset, ulkokynttilät ja lyhdyt elävöittävät tilaa tuoden lisää ilmettä ja tunnelmaa. Älä unohda myöskään mukavia istuintyynyjä tai pehmeitä vilttejä, jotka tekevät ulkona oleilusta entistä viihtyisämpää myös syksyn viileneviin iltoihin.

Miksi investoida hyvään parvekeryhmään? 

Parvekeryhmä on investointi, joka muuttaa piha- tai parvekealueen toimivaksi ja houkuttelevaksi oleskelupaikaksi. Riippumatta siitä, onko valintasi puu, metalli vai polyrottinki, tulisi ostokohdettasi aina tukea tarpeesi ja ulkotilojesi tyyli. Tarjoa itsellesi, perheellesi tai ystävillesi paikka rentoutumiseen, ulkoilman nauttimiseen ja unohtumattomien yhteisten hetkien viettoon.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä