Maastopyörät

Maastopyörä, eli MTB on nimensäkin mukaan suunniteltu käytettäväksi monipuolisissa maastoajoissa, joihin tavallinen polkupyörä ei sovellu. Maastopyörän tunnistaa hieman tavallista leveämmistä renkaista ja renkaiden voimakkaasti kuvioidusta pinnasta. Nämä pyörät soveltuvat ympärivuotiseen pyöräilyyn, sillä niiden leveät renkaat vaimentavat epätasaisuuksia ja kuvioitu pinta tuo ajoon lisäpitoa. Maastopyörä onkin monen suosima pyörä, sillä se taipuu niin työmatkapyöräilyyn, että hurjempiin metsäpolkuajoihin. Vaikka pyörä soveltuukin myös perinteisempään maantieajoon, saat ominaisuuksista kuitenkin kaiken hyödyn irti metsäreiteillä ja poluilla. Maastopolkupyörät, jotka tuovat liikkumisen iloa niin nuorille, että aikuisille, ovat nyt saatavilla Halpahallin valikoimasta edulliseen hintaan.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Minkälainen maastopyörä on minulle paras?

Maastopolkupyörät jaotellaan pääosin etu- tai täysijoustoisiin pyöriin. Etujoustoinen on usein aloittelijoiden valinta, joka soveltuu keveydeltään ja helppohoitoisuudeltaan maaston lisäksi myös tasamaalla ajamiseen. Täysjousitettu maastopyörä taas kestää etujoustoista paremmin epätasaista polkutietä ja vauhdikkaita alamäkipainotteisia polkulasketteluja. Hyvän maastopyörän valinnassa kokonaisuus on kuitenkin tärkein. Pyörän tulee olla käyttäjälleen miellyttävä ajaa, oikean kokoinen ja eritoten sopia käyttäjän käyttötarpeille.

Kiekot eli vanteet, ja runko yhdessä määrittävät maastopyörän runkokoon: koko tulee valita pyöräilijän pituuden ja ajotyylin mukaan. Esimerkiksi rengaskoko on näissä merkittävä ominaisuus: 26 tuuman rengaskoko sopii nuorille ja kevyeeseen käyttöön, kun taas jo 29 tuumainen vanne ylittää esteitä vaivatta, mutta vaatii ajajaltaan enemmän voimaa. Näiden välimuoto, 27,5 tuumainen, on monipuolinen ja suosittu koko, joka sopii lähes kaikkeen maastoon. Runkomateriaalina hyvissä maastopyörissä käytetään alumiinia tai hiilikuitua. Alumiinirungon tiedetään kestävän kolhuja paremmin, mutta hiilikuiturunkoinen polkupyörä on kevyempi ja kalliimpi.

HalpaHallin oma pyörämallisto Xtreme tarjoaa edullisia maastopyöriä kaiken kokoisille pyöräilijöille. Maastossa pyöräilyn voi aloittaa jo melko nuorena: sopivan kokoinen nuorten maastopyörä tekee harjoittelusta mielekästä ja innostaa kokemuksiin ja uusiin haasteisiin. Pyörän ostajan oppaasta löytyy maastopolkupyörien kokotaulukko, josta selviää minkä kokoinen maastopyörä nuorelle sopii. Haet sitten hyvää maastopyörää pyörälenkkien -ja hurjempienkin retkien lisäksi työ- tai koulumatkoihin, soveltuu HalpaHallin valikoimasta löytyvät nuorten, miesten ja naisten maastopyörät tarpeisiisi.

Kevyet pyörälenkit sähköavusteisen maastopyörän voimin

Markkinoiden kevyimmät maastopyörät löytyvät ehdottomasti sähköavusteisten pyörien joukosta. Sähkömaastopyörät tuovat pyöräilyyn enemmän käyttömukavuutta ja ajokokemusta kuin mitä tavallinen maastopolkupyörä pystyy tarjoamaan. Mikäli pyöräilyn aktiiviharrastaja, työmatkapyöräilyä arkisin taittava tai esimerkiksi pyöräilyharrastusta aloittava nuori kaipaa pyörämatkoihinsa lisäpuhtia, voi sähköllä avustettava maastopyörä olla juuri se kaivattu ratkaisu. Sähköpyörissä säädät näppärästi avustuksen voimakkuutta pyörän tangossa sijaitsevasta monitorista oman jaksamisesi mukaan. 

Sähköavusteinen maastopyörä tai ei, kuuluu pyörän varustukseen useita vaihteita, joilla säädät pyöräilysi tehokkuutta. Maastopolkupyörän vaihteista otat kaiken hyödyn irti haastavissa maastoissa, joissa maaston korkeus vaihtelee runsaasti. HalpaHallin verkkokaupasta saat ostettua helposti maastopyörät netistä niin harrastajalle kuin aloittelijallekin. Hae meiltä naisten maastopyörät, miesten maastopyörät sekä pienirunkoiset maastopyörät lapsille ja nuorille!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä