Fatbike renkaat

Fatbike-pyörän leveät renkaat kulkevat vaivattomasti läpi kivikon, mudan, sohjon ja lumen. Läskipyörän renkaat ovat suuret ja niissä on järeä kuviointi, mikä varmistaa erinomaisen pidon vaikeissakin maastoissa. Rengas uppoutuu suuren kokonsa ansiosta helposti epätasaiseen alustaan tehden ajosta helppoa ja miellyttävää.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Fatbiken renkaat toimivat haastavissakin olosuhteissa 

Fatbiken isojen ja leveiden renkaiden ansiosta pyörällä voi kulkea läpi vuoden erilaisissa maastoissa ja vaihtelevissa keleissä. Läskipyörän renkaiden leveys on yleisimmin 4 tuumaa. Isoista renkaista johtuen läskipyörässä on kohtuullisen kova vierintävastus. Siksi esimerkiksi maantiellä ajo on suhteellisen raskasta.

Markkinoilla on rengaskooltaan erikokoisia läskipyöriä. 20 tuuman renkaat soveltuvat erityisesti lapsille. Keskikokoiselle aikuiselle sopiva rengaskoko on 26 tuumaa ja pidemmille sopii 29 tuuman renkailla varustettu fatbike.

Fatbiken renkaan vaihto on helppo tehdä myös itse. Fatbiken renkaiden hinta on yleensä muutaman kymmenen euroa.

Fatbiken rengaspaineet

Läskipyörän rengaspaineet kannattaa pitää alhaisina erityisesti epätasaisissa maastoissa ajettaessa.  Suuren rengastilavuuden ansiosta fatbike-pyörän renkaissa on mahdollista pitää matalia paineita, jolloin pehmeä rengas joustaa epätasaisessa maastossa.

Oikean rengaspaineen läskipyörään löydät erilaisia rengaspaineita testaamalla. Useimmissa pyörän pumpuissa on mittari, joka näyttää pyörän renkaan rengaspaineen (baari). Kuljettajan paino ja maasto vaikuttavat siihen, millaiset paineet fatbiken renkaisiin kannattaa pumpata. Asfaltilla ja hiekkateillä ajettaessa rengaspaineet voivat olla korkeammat, kun taas vaativimmissa maastoissa kannattaa suosia alhaisempia rengaspaineita.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä