Fatbiket

Fatbike eli tutummin läskipyörä, on extraleveillä renkailla varustettu tehokas maastopyörä, jonka avulla vaikeammatkin maastot, kuten lumiset polut ja hiekkatiet taittuvat kevyesti. Leveiden 4-5 tuumaisten renkaiden ansionsta voit tehdä pyöräilystä ympärivuotisen arjen kulkupelin tai urheiluharrastuksen. Fatbiken kanssa uskallat kurvata sellaisiinkin maastoihin, joilla tavallisella maastopyörällä ei uskalla lähteä: paksujen renkaiden alle jää niin maastopolun satunnaiset kivenlohkareet, kuin maasta esiin pyrkivät puunjuuretkin. Paras fatbike mullistaa käsityksesi pyöräilystä ja tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ajajilleen. HalpaHallin edullisesta valikoimasta löydät itsellesi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen läskipyörän tai sähköfatbiken. Sähköavusteinen fatbike avustaa pyörämatkojasi sähköakun voimin ja näin säästää voimiasi.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Paras fatbike tuo turvaa jokaiseen sääolosuhteeseen

Tämä Alaskan ääriolosuhteisiin aluperin suunniteltu pyörä on herättänyt mielenkiintoa ympäri maailman ja eritoten Suomessa. Fatbike kyseenalaistaa tavallisen polkupyörän tarkoituksen ja tarjoaa ihmisille polkupyörävaihtoehdon, joka ei poissulje mitään sääolosuhteita tai vuodenaikoja. Suomen olosuhteisiin ja maastoon kevyt läskipyörä tuo erinomaisen vaihtoehdon pyörämarkkinoille.

Läskipyörä ei ole käyttäjälleen ollenkaan raskas, vaikka päällepäin näin voisi isojen renkaiden puolesta olettaa. Käyttäjä pystyy itse säätämään ja optimoimaan ajettavuutensa reitilleen sopivan rengaspaineen avulla. Kovalla maalla ja alustalla, kuten asfaltilla, tulee käyttää korkeampaa rengaspainetta ja päinvastoin. Läskipyörä on monipuolinen kulkuväline, joka oikeiden rengaspaine-asetusten myötä parantaa renkaiden rullaavuutta ja tarjoaa maastolle sopivan pidon nostaen pyöräilyn turvallisuutta. Tutustu HalpaHallin miesten ja naisten fatbikeihin ja tilaa omasi jo tänään!

Valitsenko e-fatbiken vai tavallisen fatbiken?

Vaikka pyöräily fatbiken selässä käy muuten melko kepeästi, on liikkeelle lähtemiset ja pysähtymiset hieman tavanomaista kankeampia. E-fatbike tuo tähän haasteeseen sopivan ratkaisun: voit keventää liikkeelle lähtemistä painamalla sähköavustuksen päälle heti ensimmäisestä polkaisusta lähtien. Hyvä fatbike aloittelijalle voisikin olla sähköavusteinen läskipyörä, jossa yhdistyvät vakaat ajo-ominaisuudet ja ajamisen helppous.

Läskipyöräily on loistava tapa nauttia luonnosta ja ulkoilmasta, on sitten allasi sähköavusteinen pyörä tai ei. Pelkkään arki- ja yleiskäyttöön, kuten lyhyimmille työmatkoille, ei fatbike välttämättä ole se viisain valinta. Hyvä edullinen fatbike on edukseen muuttuvissa maastoissa ja epätasaisilla reiteillä.

Suurta eroa e-fatbikella ja tavallisella läskipyörällä ei siis ole: Sähköavusteinen läskipyörä tuo helpotusta kuntoa koetteleviin ylämäkiin, kun taas tavallisen fatbiken selässä pyöräilijä saa polkea lihastensa voimin. Sähköavustuksen määrää pääsee sähköläskipyörässä säätämään näppärästi pyörän tangossa sijaitsevasta monitorista. HalpaHallin verkkokauppa on helppo keino verrata ja ostaa polkupyöriä edullisesti ja vaivattomasti. Netistä tilatut miesten fatbiket ja muut pyöräilyvarusteet toimitetaan Postiin, Matkahuoltoon tai HalpaHallin lähimpään myymälään.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä