Hybridipyörät

Hybridipyörä on pettämätön valinta joka pyörämatkan polkupyöräksi. Hybridipyörällä taitat työmatkat ja kaupunkimatkat. Hybridi sopii pyöräretkeilyyn sekä kuntoiluun. Hybridipyörän renkaat rullaavat kevyesti niin asfaltilla kuin kesäisillä hiekkateillä. Valikoimastamme löydät naisten ja miesten hybridipolkupyörät jokapäiväiseen ajoon. Hyvään hybridipyörään kannattaa panostaa, jotta into ajamiseen säilyy vuodesta toiseen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hybridipyörä soveltuu kaupunkipyöräksi ja pyöräretkille

Hybridipyörä on suunniteltu monenlaisiin tarpeisiin ja hybridiä voisikin kuvailla todelliseksi jokapaikanpyöräksi. Jos tarvitset yhden pyörän, joka soveltuu sekä kaupunkiajoon, työmatka-ajoon että retkeilyyn hiekkateillä, on hybridipolkupyörä varma valinta. Hybridipyörän rakenne on kevyt. Ison ja sileän renkaan ansiosta pyörä rullaa kevyesti ja polkeminen on nautinnollista.

Hybridipyörän renkaat ovat paksummat kuin maantiepyörässä, mutta ohuemmat kuin maastopyörässä, joten hybridipyörä rullaa monenlaisilla alustoilla ja sopii loistavasti myös talvipyöräilyyn. Hybridiin on helppo vaihtaa talveksi nastarenkaat alle.

Hybridipyörän ajoasento on melko pysty ja rento. Ajoasentoon voi tehdä pieniä säätöjä. Satulan ja ohjaustangon suhteet saa useimmiten hybridipolkupyörässä säädettyä itselleen sopiviksi.

Miten valitsen sopivan hybridipyörän?

Hybridipyöriä löytyy sekä naisten että miesten malleissa. Suurin ero mallien välillä on kokoero. Naisten hybridipyörät ovat pienempiä ja niissä on yleensä matala runko, eli pyörä on niin sanotusti yliastuttava. Miesten hybridipyörissä on usein myös leveämpi ohjaustanko. Myös penkki saattaa olla eri mallinen miesten ja naisten hybrideissä. Paras hybridipolkupyörä omiin tarpeisiin löytyy erilaisia pyöriä vertailemalla. Sukupuolella ei ole merkitystä siinä, mikä pyörämalli kenellekin sopii. Tärkeämpää on pyörän oikea koko ja oikeat mittasuhteet.

Ostajan oppaasta voit tarkistaa ohjeellisen koon pyörän valintaa avittamaan. Runkokoko ilmoitetaan hybridipyörissä useimmiten senttimetreinä. Kokotaulukosta voi tarkistaa pyörän runkokoon ja käyttäjän pituushaitarin. Käyttäjän pituuden lisäksi myös mittasuhteilla on merkitystä. Liian isolla tai liian pienellä pyörällä ajaminen on epämukavaa.

Hyvä hybridipyörä löytyy HalpaHallin edullisesta valikoimasta. Hybridipolkupyöriä löydät muun muassa merkeiltä Tunturi, Insera ja Xtreme. Tilaa polkupyörä verkkokaupasta kotiinkuljetuksella, nopeasti ja edullisesti.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä