Valot

Polkupyörän lokasuojat ovat sadekelillä pyöräilevän pelastus. Lokasuojien avulla säilytät vaatteesi ja kasvosi puhtaampina. Kuskin lisäksi lokasuojat suojaavat myös pyörää pahimmilta roiskeilta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Polkupyörän valo – jokaisen pyöräilijän vakiovaruste

Polkupyörään kiinnitettävät valot tuovat turvaa, antavat näkyvyyttä ja helpottavat pyöräilyä. Valoja löytyy aina pienistä led-valoista tehokkaisiin pyörän lamppuihin, joiden avulla voi vaivatta pyöräillä valaisemattomilla teillä tai pilkkopimeässä metsässä.

Hyvä polkupyörän valo kestää pitkään ja valaisee pyöräilijän tietä talvesta toiseen. Ahkeran pyöräilijän kannattaa sijoittaa ladattavaan pyörän valoon. Satunnainen pyöräilijä pärjää myös paristokäyttöisellä pyörän lampulla.

Polkupyörän etuvalo ja takavalo – lain säätämät varusteet

Ajoneuvolain mukaan polkupyörässä on oltava pakollisena varusteena valot, kun pyöräillään pimeässä tai hämärässä. Polkupyörän etuvalon tulee olla joko valkoinen tai vaaleankeltainen ja pyörän takavalon tulee olla punainen. Valot voivat olla pyörän sijan kiinnitettynä myös kypärään tai pyöräilijään.

Polkupyörän etuvalon tehtävänä on valaista pyöräilijän reittiä ja toimia huomiovalona muulle liikenteelle. Huomiovaloksi riittää pyöräteillä pienempitehoinen etuvalo, mutta maantiellä ajettaessa huomiovalon on syytä olla tehokkaampi. Mikäli liikkuu metsässä tai valaisemattomilla teillä, kannattaa hankkia tehokas etuvalo. Valotehosta kertoo pyörän lampun lumenarvo. Mitä suurempi lumen valossa on, sitä tehokkaammin se valaisee pimeää pyöräilyreittiä.

Polkupyörän takavalon tehtävä on kertoa muille pyöräilijöille ja tiellä liikkujille, mihin suuntaan pyörä liikkuu. Pyörän takavalon tulee olla punainen, kuten muissakin kulkuneuvoissa. Pyörän takavalo voi olla teholtaan pienempi kuin etuvalo, koska valon tehtävänä on ainoastaan toimia merkkinä muille tiellä liikkujille.

HalpaHallin verkkokaupan edullisesta valikoimasta löydät valot, lamput ja heijastimet polkupyörään.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä