Mittarit

Polkupyörän mittari motivoi pyöräilijää yhä pidempiin pyörälenkkeihin ja kovempiin ajovauhteihin. Pyörän mittarin avulla voit seurata esimerkiksi nopeutta, keskivauhtia ja matkaa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Polkupyörän mittari – motivaatiota oman kuntoilun seuraamiseen

Polkupyörän mittarit eli ajotietokoneet sopivat tavoitteelliseen harjoitteluun tai kuntoilijalle omaksi iloksi pyöräilyharjoittelun seurantaan. Polkupyörän ajotietokoneet kertovat yleisimmin nopeuden, ajoajan, kokonaismatkan, keskinopeuden sekä maksimi- ja miniminopeuden. Perusominaisuuksilla varustellut pyörän mittarit ovat usein helppokäyttöisiä, koska mittarissa on maltillisesti toimintoja. Arvokkaammat polkupyörän mittarit mittaavat myös sykettä ja kadenssia.

Polkupyörän ajotietokone toimii nopeusmittarina ja matkamittarina

Polkupyörän nopeusmittarin avulla seuraat oman pyöräilyvauhtisi kehittymistä ja voit pyrkiä kerta toisensa jälkeen uusiin maksiminopeuksiin tai keskivauhdin parantamiseen.

Polkupyörän matkamittari kertoo pyöräillyn matkan. Voit asettaa tavoitteeksesi polkea esimerkiksi 1000 kilometriä kesän aikana, jolloin tavoitteen toteutumista on helppo seurata polkupyörän mittarin avulla.

Polkupyörän mittarissa on yleisimmin kolme eri osaa: magneetti, anturi ja keskusyksikkö. Pyörän mittari kiinnitetään ohjaustankoon, josta lukemia on helppo seurata reaaliaikaisesti. Polkupyörän nopeusmittari tarvitsee anturin, joka sijoitetaan etuhaarukkaan. Magneetti puolestaan kiinnitetään pinnaan. Anturi ja magneetti kannattaa pitää puhtaana, jotta polkupyörän nopeusmittarin tulokset pysyvät luotettavina.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä