Korit

Polkupyörän korit tarjoavat erinomaisen ratkaisun tavaran kuljettamiseen pyöräillessä. Olipa kyseessä sitten etukori pienemmille tavaroille tai takakori suurempien esineiden kuljettamiseen, oikean korin valitseminen tekee pyöräilystäsi mukavampaa ja käytännöllisempää. 

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Etukorit ja takakorit polkupyörään

Valitessasi pyörän koria, mieti seuraavia tekijöitä:

Käyttötarkoitus: Mieti, mitä aiot kuljettaa korissasi. Pienemmät tavarat, kuten avaimet tai lompakko, mahtuvat kätevästi etukoriin, kun taas suuremmat ostokset vaativat ehkä takakorin.

Kiinnitystapa: Varmista, että kori on yhteensopiva pyöräsi kanssa. Jotkut korit vaativat erillisen tavaratelineen tai erityisiä kiinnikkeitä.

Materiaali ja tyyli: Korit ovat saatavilla eri materiaaleista, kuten metallista, rottingista ja synteettisistä materiaaleista. Valitse materiaali ja tyyli, joka sopii sekä pyöräsi ulkonäköön että tarpeisiisi.

Koko ja kantavuus: Arvioi, kuinka paljon tilaa tarvitset ja varmista, että kori kestää kuljettamasi tavaroiden painon.

Polkupyörän etukori

Etukori on klassinen valinta, joka kiinnitetään pyörän etuosaan. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset helpon pääsyn tavaroillesi ajaessasi. 

Polkupyörän etukori on usein varustettu kiinnikkeillä, jotka mahdollistavat korin nopean asennuksen ja irrottamisen. Etukoreja on saatavilla monenlaisia, metallisista kudottuihin versioihin, joten voit valita tyylin, joka sopii parhaiten pyörääsi ja tarpeisiisi.

Polkupyörän takakori

Takakori tarjoaa suuremman tilan tavaroillesi ja kiinnitetään yleensä pyörän tavaratelineen päälle. Polkupyörän kori taakse on erinomainen valinta, kun kuljetat raskaita tai suuria esineitä. 

Takakorit ovat yleensä tukevampia ja tarjoavat vakautta pyöräilyyn, joten ne ovat suosittu valinta esimerkiksi ostosten tai työmatkatavaroiden kuljettamiseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä