Lokasuojat

Polkupyörän lokasuojat ovat sadekelillä pyöräilevän pelastus. Lokasuojien avulla säilytät vaatteesi ja kasvosi puhtaampina. Kuskin lisäksi lokasuojat suojaavat myös pyörää pahimmilta roiskeilta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Polkupyörän lokasuojat – ­rapaa ja roiskeita vastaan 

Lokasuojat suojaavat pyöräilijää vesi- ja raparoiskeilta sekä pieniltä kiviltä. Polkupyörän lokasuojat on helppo uusia, jos vanhat lokasuojat ovat tipahtaneet kyydistä tai menneet rikki.

Lokasuojat eivät kuulu kaikkien pyörien vakiovarusteisiin, mutta ne voi hankkia pyörään helposti ja edullisesti jälkikäteen. Useissa polkupyörän lokasuojissa on pikakiinnitys, jolloin lokasuojien asentaminen on helppoa eikä vaadi työkaluja. Pikakiinnitteiset lokasuojat saa pyörään nopeasti kiinni ja voi ottaa tarvittaessa pois, jos haluaa luopua ylimääräisestä painolastista kuivan kelin pyörälenkillä.

Etulokasuoja ja takalokasuoja – pikakiinnityksellä helposti paikoilleen

Polkupyörän lokasuojia on saatavilla setteinä, joissa on mukana sekä etulokasuoja että takalokasuoja. Lisäksi lokasuojia myydään erikseen. Osa pyöräilijöistä käyttää ainoastaan takalokasuojaa suojaamaan selkää, mutta etulokasuoja suojaa tehokkaasti kasvoja ja vaatteita lialta ja roiskeilta.

Lokasuojaa hankittaessa kannattaa tarkistaa, minkä kokoisiin pyörän renkaisiin lokasuoja sopii. Tuotteen tiedoissa on ilmoitettu, minkä tuumakoon renkaisiin lokasuojat on tarkoitettu.

Poluilla ajettaessa osa ajaa ilman lokasuojia, mutta fatbikeen ja maastopyöriin on saatavilla pikakiinnitteisiä lokasuojia, jotka on helppo napsauttaa paikoilleen ja tarvittaessa pois. Rapaisilla ja mutaisilla poluilla lokasuojat tekevät ajamisesta miellyttävämpää.

Tutustu valikoimaamme ja hanki lokasuojat pyörääsi verkkokaupasta, edullisesti ja nopeasti.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä