Essence

Essence

Iittala Essence -astiasto on tunnettu modernin kulmikkaista juomalaseista, punaviinilaseista ja valkoviinilaseista. Essencen lasiastiaston ympärille on suunniteltu myös sarjaan sopivia tarjoiluastioita. Astiasto palvelee jokapäiväisessä käytössä, mutta tyylikkäillä ja moderneilla laseilla ja tarjoiluastioilla saat luotua täydellisen juhlakattauksen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Iittala Essence -juomalasit tyylikkääseen kattaukseen

Essence-lasisto on suunniteltu ajatuksella, että lasit soveltuvat kattavaan juomatarjoiluun aina vedestä erilaisiin viineihin. Iittala Essence -lasimallistoon kuuluu erikokoiset juomalasit, punaviinilasit, valkoviinilasit, kuohuviinilasit, olutlasit ja cocktail-maljat. Astiastosta löytyy kaikki tarvittava vaikkapa kolmen ruokalajin illallisen tarjoiluun juomineen. Kattauksen täydentää Iittalan Essence-sarjan karahvi tai decanter. Iittalan Essence -juomalasit toimivat niin arjessa kuin juhlakattauksessa. Tyylikäs ja ajaton muotoilu tekee juomalaseista ja muista lasiastioista aikaa kestäviä. Tyylikäs punaviinilasi kädessä on kotoisaa istahtaa takan ääreen pimenevänä syysiltana – tai kutsua ystäviä syömään ja nauttimaan erilaisia juomia Essence-laseista.

Iittala Essence punaviinilasi tuo aromit esille

Essence punaviinilasi korostaa hyvän punaviinin aromeja. Hyvä punaviinilasi on suurikokoinen, ohut, kirkas ja sisäänpäin kääntyvä. Punaviinilasin koolla on merkitystä, jotta happi pääsee irrottamaan aromeja. Isossa Essence punaviinilasissa viiniä voi pyöritellä tuoksujen herättämiseksi. Erityisesti täyteläisissä punaviineissä aromit pääsevät esille laadukkaassa viinilasissa.

Iittala Essence valkoviinilasi korostaa viinin hapokkuutta

Essence valkoviinilasi on punaviinilasia sirompi ja pienempi. Valkoviinilasin pieni koko edesauttaa sitä, että valkoviini säilyy lasissa kauemmin viileänä. Essence valkoviinilasi soveltuu erinomaisesti myös roséviinin nauttimiseen. Viinilasin merkitys viinin maistamisessa on lähes yhtä suuri kuin tarjoilulämpötila. Pienemmässä valkoviinilasissa korostuu myös valkoviinin hapokkuus ja kukkaiset aromit.

Iittala Essence – palkittua muotoilua

Iittalan Essence-lasiston suunnittelija on kansainvälisesti tunnettu muotoilija Alfredo Häberli. Häberli yhdistää muotoilussaan moderneja elementtejä, perinteitä kunnioittaen. Essence-sarja julkaistiin vuonna 2001 ja se on voittanut muotoilualalla useita palkintoja. Suunnittelija Alfredo Häberlin toive oli, että Essence-sarjan kulmikkaat lasit haastavat perinteistä viinilasimuotoilua. Viinilasin siro jalka kapenee ylöspäin ja lasin kanta on tasainen. Essence-lasien kulmikkaan ja pelkistetyn muotoilun on tarkoitus vahvistaa viininautintoa.

Essence-valikoima täydentyi tarjoiluastioilla

Vuonna 2021 Iittalan Essence-sarja täydentyi lasien lisäksi uusilla lasiastioilla. Lisäksi valikoimaan tuli myös posliinisia tarjoiluastioita. Väreinä astioissa ovat hillityt harmaa, valkoinen ja kirkas. Essence-tarjoiluastiat ovat monikäyttöisiä, niin arjessa kuin juhlakattauksessa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä