Senta

Iittala Senta -lasimallistoon kuuluu punaviinilasi, valkoviinilasi ja kuohuviinilasi. Senta-malliston viinilasien klassisen pehmeä muotoilu miellyttää silmää ja tuo juomien parhaat aromit ja maut esille. Lasit sopivat niin arkiseen iltaan kuin juhlakattaukseen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Iittala Senta -viinilasit – klassikko jo syntyessään

Iittalan Senta -viinilasit on suunnitellut argentiinalaissyntyinen, Sveitsissä asuva Alfredo Häberli. Senta-lasimallisto julkaistiin vuonna 2004. Perinteisesti muotoiltu viinilasi on turvallinen valinta jokaisen kodin astiastoon. Senta-lasiston klassikot punaviinilasi, valkoviinilasi ja kuohuviinilasi kestävät aikaa ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Senta-viinilasit täyttävät hyvän viinilasin kriteerit. Lasi on kirkas ja sisäänpäin kääntyvä malli, jossa tuoksut säilyvät, eivätkä katoa taivaan tuuliin. Juoman tuoksu on tärkeä osa makunautintoa.

Iittalan Senta-viinilasimallisto sopii kattaukseen erinomaisesti myös muiden Iittala-astiastojen kanssa. HalpaHallin valikoimasta löydät Senta-lasiston astiat edulliseen hintaan. Kaada maistuva juomat tyylikkäisiin viinilaseihin ja rentoudu!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä