Valaisimet

Oikein valittu valaisin luo tilaan tunnelmaa. Valaisimen hankinnassa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Laatuun panostamalla voi hankkia valaisimen, joka on ajaton ja toimii osana sisustusta vuosien – jopa vuosikausien ajan. Valaisinta vaihtamalla voit helposti ja näyttävästi päivittää kotisi sisustustyyliä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valaisin luo kodin tunnelman

Eri tiloihin ja tarkoituksiin sopii erilainen valaisin. Valaisinta valittaessa kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen valaisin tulee. Tarvitaanko tilaan kirkasta valoa tuottavaa valaisinta tarkkuutta vaativaa työskentelyä varten vai riittääkö valaisin, joka tuottaa himmeämpää tunnelmavalaistusta?

Yhteen huoneeseen kannattaa sijoittaa useampia valaisimia. Useampien valonlähteiden avulla valoisuutta on helppo säätää tarpeen ja tilanteen mukaan. Isoon tilaan kannattaa valita rohkeasti näyttävä valaisin.

Valaisimen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että valaisin näyttää hyvältä sekä sytytettynä että valon ollessa sammutettuna. Kesällä valaisinten käyttö on vähäistä runsaan luonnonvalon vuoksi, mutta talvella valaisimet ovat lähes tauotta sytytettyinä.

Valaisin on tärkeä osa sisustusta

Valaisimen valinnalla on tärkeä merkitys kodin sisustuksessa. Tilassa kannattaa yhdistellä erilaisia valaisimia kodikkuutta ja tunnelmaa luomaan. Valaisimen valinnassa on tärkeää huomioida, että valaisimen teho on riittävä, mutta se ei häikäise.

Valaisimilla saat luotua tunnelmaa käyttämällä esimerkiksi epäsuoraa valoa, jolloin valo heijastuu tunnelmallisesti vaikkapa seinän tai katon kautta.

Valaisimet kodin eri tiloihin

Valitse valaisin käyttötarkoituksen ja tilan mukaan. Erityisesti rakennus- tai remontointivaiheessa kodin valaisimien hankintaa kannattaa suunnitella huolella.

Olohuone on kodin sydän ja paikka, jossa vieraatkin viettävät aikaa, joten olohuoneen valaisimen valintaan kannattaa panostaa. Olohuoneeseen kannattaa hankkia useampia valaisimia. Tunnelmallista valoa tuottava valaisin soveltuu kotoisaan iltaan takkatulen äärellä. Tehokkaampaa valoa tuottavia valaisimia tarvitaan puolestaan silloin, kun sohvan nurkkaan istahdetaan hyvän kirjan äärelle.

Tunnelmalliset valaisimet sopivat hyvin makuuhuoneeseen. Yöpöydälle voi hankkia lukuvalaisimen illan lukuhetkiä varten. Keittiön valaistuksessa kannattaa kiinnittää huomiota riittävään valotehoon. Pöydän päälle voi puolestaan hankkia tyylikkään valaisimen tunnelmaa luomaan. Eteisen ja kylpyhuonetilojen perustana on kunnollinen yleisvalaistus, joka kannattaa toteuttaa valaisimilla, joissa on laaja valokeila.

Design-valaisin kestää aikaa

Jos etsii pitkäikäistä valaisinta, kannattaa panostaa laatuun ja designiin. Laadukasta valaisinta voi käyttää osana sisustusta vuosikausia, jopa sukupolvelta toiselle. Design-valaisimessa hinta muodostuu suunnittelusta, laadukkaista materiaaleista ja valaisimen ominaisuuksista.

Valaisimet kotiin edullisesti

HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta löydät valaisimet eri tiloihin edullisesti. Valikoimasta löytyy edullisempia valaisimia sekä laadukkaita valaisimia esimerkiksi Aarikan ja Innoluxin valikoimasta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä