Kattovalaisimet

Kattovalaisimen avulla valaistaan isoja alueita tai pienempiä kohdennettuja kohtia kodista. Kattovalaisin voi olla vain sisustuksellinen elementti tai työhuoneen pakollinen tarvike. Makuuhuoneeseen kattovalaisimella saa luotua kaunista tunnelmaa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sopiva kattovalaisin joka huoneeseen

Millainen kattovalaisin sopisi sinun kodissasi keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen? Keittiössä korostuu kattolampun monikäyttöisyys. Olohuoneessa kattovalo toimii sisustuksellisena elementtinä. Makuuhuoneessa kattolamppu luo tunnelmaa. Lastenhuoneessa kattolampun tulisi olla sekä leikkisä että tehokas.

Kattolamppu on merkittävä perusvalaisin, joka tulisi valita tarkoitteen mukaan. Kun valitset sopivaa kattovalaisinta huoneeseen, pohdi sen käyttötarkoitusta.

Keittiön kattovalaisin

Tarvitsetko kirkkaan kohdevalon tai riippuvalaisimen, esimerkiksi ruokapöydän valaisijaksi. Valikoimassamme olevia Airamin riippuvalaisimia voit asentaa yhden tai jakopalkilla kolme erillistä saman tilan valaisijaksi.

Kattovalaisin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen

Jos etsit himmeämpää tunnelmavalaistusta, esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, tutustu koristeellisimpiin riippuvalaisimiimme.

LED-kattovalaisimet

Led-kattovalaisimet sopivat loistavasti paljon valotehoa vaativiin tiloihin, esimerkiksi keittiöön ja työhuoneeseen. Valikoimastamme löytyvät Eglon LED-paneelit sekä LED-plafondit ovat hyviä valaisimia näihin tiloihin. Himmennysominaisuuden vuoksi niiden valotehoa voi helposti vaihdella tarpeen mukaan.

HalpaHallin valikoimasta löydät sopivan kattovalaisimen huoneeseen kuin huoneeseen. Löydät meiltä monikäyttöiset kattoplafondit, ylelliset kattokruunut, modernit kohde- ja kiskovalaisimet sekä käytännölliset riippuvalaisimet. Valikoimastamme voit valita oikeanlaisen valaisimen jokaiseen kotisi huoneeseen. Tutustu valikoimaan!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä