Plafondit

Plafondit ovat käytännöllisiä kodin yleisvalaisimia, jotka levittävät valoa kuvun läpi tasaisesti koko huoneeseen. Plafondi toimii ajattomana valaisimena kodin jokaisessa tilassa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytännölliset plafondit tuovat valoa joka kotiin

Plafondi on valaisin, joka asennetaan lähelle kattoa tai suoraan kattopintaan. Plafondissa on kupu, jonka läpi huoneeseen tulvii miellyttävää valoa. Lamppu jää plafondin kuvun alle, jolloin valonsäteet loistavat pehmeästi ja tasaisesti koko huoneeseen. Plafondin muodolla ja koolla on vaikutusta siihen, miten valo pääsee leviämään huoneeseen. Plafondin muovi- tai lasikupu suodattaa valon säteet. Joissakin plafondeissa on useampi valonlähde, jolloin kattoplafondi valaisee tehokkaasti isommankin tilan.

Plafondi sopii hyvin myös pieniin tiloihin. Valaisin ei vie liikaa huomioita eikä ole vaaraa siitä, että kukaan kolauttaa päätään kattovalaisimeen.

Plafondivalaisimella tyyliä sisustukseen

Yleisimmin plafondeja käytetään yleisvalaisimena kodin eri tiloissa, kuten eteisessä, wc:ssä, kylpyhuoneessa ja keittiössä. Plafondi on huomaamaton ja ajaton valaisin, jota ei tarvitse uusia sisustustrendien vaihtuessa. Perinteinen valkoinen kattoplafondi palvelee kodin asukkaita uskollisesti vuodesta toiseen.

Sisustukseen, designiin ja laatuun panostavalle löytyy laadukkaita plafondivalaisimia esimerkiksi Innoluxin valikoimasta. Puisella plafondi-valaisimella voi luoda huoneeseen tunnelmaa ja tyylikkyyttä.

Plafondi kattoon, seinälle tai ulkotiloihin

Useat plafondit voidaan asentaa kattoon tai seinään. Osa plafondeista soveltuu myös ulkotiloihin, kuten terassin kattoon. Plafondivalaisimien lisätiedoista löytyy tarkemmat tiedot muun muassa valotehosta, värisävystä ja mitoista.

Plafondin asennus riippuu valaisimesta. Esimerkiksi koukkukiinnityksen avulla plafondi on helppo asentaa kattoon. Osa plafondeista asennetaan jakorasian päälle. Tuotteiden mukana tulee asennusohjeet, joiden avulla saat asennettua plafondin helposti kattoon. Muistathan turvallisuuden vuoksi ottaa aina sulakkeen pois päältä ennen valaisimen asennusta!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä