Riippuvalaisimet

Riippuvalaisin on näkyvä osa kodin sisustusta. Riippuvalaisimella voi helposti uudistaa vaikkapa keittiön tai olohuoneen ilmeen. Riippuvalaisin voi olla hillitty ja huomaamaton tai tyylikäs design-valaisin, joka toimii huoneen näyttävimpänä sisustuselementtinä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tyylikäs riippuvalaisin vangitsee katseen

Riippuvalaisimet tuovat kodin sisustukseen persoonallista ilmettä. Kodin tiloista riippuvalaisimia löytyy useimmiten keittiöstä, olohuoneesta tai makuuhuoneesta.

Korkeaan huoneeseen kannattaa valita iso, näyttävä riippuvalaisin, joka täyttää tyhjää tilaa. Riippuvalaisin kannattaa sijoittaa siten, että sen alle jää yli 2 metriä tyhjää tilaa, jotta kukaan ei kolauta päätään riippuvaan valaisimeen. Mikäli valaisin tulee suoraan pöydän ylle, voi sen asettaa matalammalle.

Värikäs, valkoinen tai musta riippuvalaisin – sinä valitset!

Riippuvalaisinvalikoima on monipuolinen niin värien, muotojen kuin materiaalien suhteen. Suosittuja ja ajattomia valaisimia löytyy muun muassa Innoluxin, Aarikan ja Airamin valikoimasta. Perinteisen valkoisen ja mustan valaisimen rinnalle löytyy esimerkiksi puun värisiä luonnon materiaaleista valmistettuja valaisimia.

Millainen riippuvalaisin keittiöön?

Ruokailupöydän valaisimen valinnassa kannattaa huomioida keittiön koko sekä sisustus. Riippuvalaisin kannattaa sijoittaa keittiöön siten, että se on ruokapöydän keskellä. Valaisin kannattaa sijoittaa tarpeeksi alas, jotta se valaisee ruokapöytää, mutta kuitenkin siten, että valaisin ei häiritse keskustelua vastapäätä istuvan henkilön kanssa.

Keittiön riippuvalaisimen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota pöydän kokoon. Pitkä ruokapöytä vaatii pitkän riippuvalaisimen tai useampia pieniä riippuvalaisimia. Pienemmän pöydän ylle kannattaa valita pienempi riippuvalaisin.

Keittiössä kannattaa olla hyvä yleisvalaistus ruoanlaittoa ja siivoamista varten, jotta ruokailutilaan voidaan sijoittaa riippuvalaisin, joka luo tunnelmallista valoa ruokailupöytään.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä