Kirkasvalolamput

Syksyn pimetessä luonnonvalo vähenee, mikä aiheuttaa monelle suomalaiselle väsymysoireita. Kirkasvalolampun käyttö auttaa torjumaan väsymystä ja pitämään mielen virkeänä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kirkasvalolamput kohottavat energiatasoja

Kirkasvalolamppu on hoitava valaisin, joka korvaa tehokkaasti puuttuvan luonnonvalon. Se tuottaa kirkkaampaa valoa verrattuna tavallisiin kodin valaisimiin. Kirkasvalolamppujen käyttöä kutsutaan myös kirkasvalohoidoksi. Valohoito parantaa tutkimusten mukaan vireystilaa ja energiatasoa. Talviaamun pimeys aiheuttaa monelle vaikeuksia herätä herätyskellon soittoon. Kirkasvalolamppu kannattaakin sytyttää heti aamulla, jotta keho ehtii kirkasvalon avustuksella herätä rauhassa ennen töihin, kouluun tai päivän askareisiin lähtöä.

Kirkasvalolampuilla kaamosväsymystä vastaan

Kaamosväsymys johtuu siitä, että päivän valoinen jakso jää lyhyeksi. Ihmisen uni-valverytmiin vaikuttaa melatoniini-hormoni, jonka erittyminen voimistuu iltaa kohti ja antaa keholle viestin unen tarpeesta. Samoin aamun valoisuus antaa keholle viestin, että kehon on aika herätä. Kirkasvalolamppujen teho perustuu siihen, että ne antavat keholle samanlaisen viestin kuin auringonvalo ja herääminen helpottuu.

Kirkasvalolampun käyttö

Kirkasvalolamppu kannattaa sijoittaa sellaiseen paikkaan, jossa vietät aamuisin eniten aikaa. Usein kirkasvalolampun luontainen sijoituspaikka on aamiaispöytä. Kirkasvalon ääressä kannattaa viettää 30 minuuttia aikaa, jotta hoidosta on hyötyä. Valoon ei tarvitse katsoa suoraan, vaan riittää, että kirkasvalo on sijoitettu riittävän lähelle. Kirkasvalolampun etäisyys riippuu laitteen tehosta. Tehokkaimmissa laitteissa etäisyys voi olla jopa yli metrin.

Innolux kirkasvalolamppu

HalpaHallin valikoimasta löydät tyylikkäitä Innolux kirkasvalolamppuja, jotka toimivat samalla kauniina sisustusvaloina. Kirkasvalolaitteista löytyy pöytämalleja, seinään kiinnitettäviä kirkasvalolamppuja sekä kattovalaisimia. Valikoimasta löytyy myös kirkasvalolamppuja, joissa on sekä kirkasvalolaite että tavallinen valaisin. Näin voit esimerkiksi aamulla ruokapöydän ääressä käyttää valaisinta kirkasvalolamppuna ja illalla valaisin toimii tunnelmallisena designvalaisimena.

Tutustu HalpaHallin verkkokaupan kirkasvalolamppuvalikoimaan ja tilaa energiaa talven pimeyteen!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä