Seinävalaisimet

Seinävalaisin on käytännöllinen ratkaisu sisätiloissa, kun valaisinta ei voida asentaa kattoon tai halutaan luoda tunnelmavalaistus.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Seinävalaisin lisää valoa tilaa viemättä

Seinävalaisin tuo valoa erilaisiin tiloihin ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Seinävalaisin valaisee tehokkaasti hämäriä käytävätiloja. Se on myös erinomainen valaisinratkaisu, jos kattolamppua ei voi asentaa kattoon suuren kattokorkeuden tai katon viistomaisuuden takia. Käytännöllinen seinävalaisin sopii lukuvaloksi makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Keittiössä ja työhuoneessa seinävalaisin toimii tarvittaessa kohdevalona tarkempaa työskentelyä varten. Pienessä kodissa seinälamppu säästää kullanarvoista lattia- ja pöytätilaa.

Tyylikkäät seinävalaisimet erilaisiin koteihin

Valikoimamme sisältää erilaisia seinävalaisimia, jotka voi ruuvata seinään tai siirtää näppärästi klipsillä paikasta toiseen. Lastenhuoneen seinävalaisimien suloiset hahmot lisäävät tunnelmaa ja toimivat tarvittaessa yövalona. Materiaalivaihtoehtoja on puusta metalliin ja muovista lasiin. Olipa kotisi sisustus moderni, klassinen, trendikäs tai jotain muuta, löydät HalpaHallista kotiisi sopivan seinävalaisimen. Tilaa HalpaHallin verkkokaupasta kotiisi helposti ja nopeasti tyylikäs seinävalaisin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä