Yövalaisimet

Yövalaisimet tuovat huoneeseen himmeää valoa, joka ei häiritse nukahtamista tai yön unta. Yövalo tuo pimeässä huoneessa turvaa ja auttaa nukahtamaan. Ihastuttava pupu tai suloinen muumihahmo – valitse sopiva yövalaisin valikoimastamme!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Yövalaisimet apuna nukahtamisessa

Yövalaisimen avulla huoneeseen saa juuri sopivan himmeän valaistuksen, jolloin nukahtaminen on helppoa ja turvallista. Yövalaisin tuo lapselle turvaa pimeään huoneeseen. Yövalon turvin myös yöllä herätessä on turvallisempaa liikkua pimeässä talossa.

Millainen yövalaisin lapselle?

Yövalaisinta hankittaessa kannattaa huomioida, että yövalaisin on riittävän himmeä. Yölampun valosävy ei saisi olla sininen tai valkoinen, jotta valon värisävy ei estä melatoniinin eritystä. Valon sininen aallonpituus tutkitusti vähentää melatoniinin tuotantoa. Mikäli valo häiritsee lapsen unta, kannattaa valita ajastimella toimiva yövalaisin. Yövalo on päällä tietyn aikaa, jonka jälkeen yölamppu sammuu ja lapsi saa rauhallisen yöunen pimeässä huoneessa. Valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva yövalo, joka miellyttää sekä lapsen että lastenhuoneen sisustajan silmää.

Ladattavia ja pattereilla toimivia yövalaisimia

Ladattavat yövalaisimet ovat pitkäikäisiä ja ne on lataamisen jälkeen helppo sijoittaa haluamalleen paikalle. Paristoilla toimivat yövalot ovat edullisia ja paristot kestävät pitkään, jos yövaloa käytetään ainoastaan nukahtamisvalona. Valikoimasta löytyy myös suoraan pistorasiaan sijoitettavia yövalaisimia.

Joissakin yövaloissa on USB-latausliitännät, jolloin esimerkiksi puhelin on helppo laittaa yövaloon sängyn vierelle latautumaan. Hämärätunnistimella varustetut yövalot syttyvät automaattisesti pimeän tultua.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä